Chtěli jste se zúčastnit Nokia Game? Pozdě!

Mnozí z vás při registraci do hry Nokia Game překvapivě zjistili, že se už nezaregistrují. Jaká je současná situace a proč nejsou přijímáni noví hráči vám objasníme dále.

Taky jste utřeli nos?

Pokud jste se nestihli do předvčerejšího dne zaregistrovat, máte bohužel smůlu a letošní ročník zábavné hry Nokia Game si jednoduše nezahrajete.

Na rok 2002 budou u Nokie v dobrém vzpomínat, takový nával nezažili ani loni a to se přihlásilo nad očekávání hodně hráčů. Letos musela Nokia vyhlásit miliónovou hranici a ti, co se do ní nevešli si budou muset počkat na další ročník hry.

„Jsme nadšení z toho, že se do hry Nokia Game zaregistrovalo již milión hráčů.  Překročilo to naše očekávání a jen to ukazuje, jak  vzrušující může být vzájemné hraní mezi uživateli v Evropě a na Středním Východě“  prohlásila Pekka Rantala, viceprezidenta marketinku ve společnosti Nokia. „Přejeme všem hráčům mnoho štěstí …..“

Nokia Game, jak již dobře víte, bude probíhat od 11. do 29 listopadu v 25 zemích Evropy a Středního Východu. Během hry hráči obdrží misi, kterou budou muset dokončit s využitím různých vodítek a informací, kterou budou dostupné na internetu, v textovkách, na chatu nebo krátkých filmových scénkách na webu. Ale hlavní důvody, proč je letošní ročník tak úspěšný budou asi jinde. Na konci hry obdrží deset až sto nejlepších hráčů v jednotlivých zemích nový mobil Nokia 3650, videopřehrávač a videokameru. A to je už slušná motivace. Každopádně to budou výherci soutěže Nokia Game, kteří budou jako první ve své zemi vlastnit tento nový mobil.

Podrobnosti na neoficiálních stránkách hry.

Diskuze (2) Další článek: Exkluzivní fotografie nových mobilů Nokia, část první: 2100, 5100 a 6100

Témata článku: Nokia, Nokia 3650, Nokia G, Game