Chystaná véčka od Motoroly (fotogalerie)

Dnes vám nabízíme netradiční ohlédnutí za novými véčky od Motoroly ve formě kvalitní fotogalerie. Ve stručnosti se podíváme na levnou Motorolu V150, střední V300 a V500. Taky nevynecháme vrcholný model V600.

Ačkoli jsme o všech těchto novinkách už několikrát psali, rozhodli jsme vám nabídnout bohatou fotogalerii s obrázky ve vyšším rozlišení, než jste zvyklí. Tento článek tedy slouží spíše jako vizuální bonbónek na závěr týdne. Pokud bude mít tento model mezi vámi, čtenáři, úspěch, můžeme v tom pokračovat.

V150

Tento kousek je určen pro nenáročné uživatele, telefon bychom mohli zařadit po bok lowendové řady C3xx. Vzhledově se jedná o stylovou věc a nástupce modelu V50. Mezi hlavní přednosti patří barevný displej s rozlišením 96 x 64 pixelů a s maximálním počtem 4096 barev. Výčet funkcí zahrnuje GPRS v konfiguraci 4 + 1, wap, SMS chat, EMS, polyfonní vyzvánění, hry, barevná schémata, kalendář a možnost propojení s počítačem přes USB kabel. Na trhu se má objevit v průběhu října, cenu odhadujeme okolo pěti tisíc. Více informací hledejte v tomto článku.

   

   

V300

Motorolu V300 můžeme charakterizovat jako mobil střední třídy, který nabídne různé barevné kombinace. Ve výbavě by měl být aktivní displej 65 000 barev s rozlišením 176 x 220 bodů. Nechybí samozřejmě GPRS 4 + 2, Java, integrovaný foťáček se zoomem, MMS, e-mailový prohlížeč a další. Tento přístroj je určen pro operátora T-Mobile a jeho cena se bude pohybovat okolo deseti tisíc. Dostupný bude rovněž během podzimu.

     

     

V500

Tento telefon je v zásadě shodný s V300, jen bude k dispozici i ve volném prodeji. Co se vzhledu týče, nabízí trošku jiné uspořádání některých designových prvků a také rozdílné barevné kombinace. Oproti V300 má i jinou strukturu klávesnice. Co se týče výbavy, ta je téměř totožná u obou modelů, detaily rozebereme až v recenzi. Dřívější článek o V500 je zde.

   

   

V600

Nejvýše mezi novými telefony amerického výrobce stojí V600. Ten nabízí kromě výše uvedených modelů navíc elegantní kovový vzhled, podporu čtvrtého GSM pásma 850 MHz pro USA (V300 a V500 jsou triální GSM 900/1800/1900 MHz), Bluetooth a možnost nahrávání videosekvencí. Na pultech obchodů se objeví pravděpodobně v listopadu, cenu odhadujeme na částku okolo patnácti tisíc.

     

   

   

Diskuze (39) Další článek: T-Mobile NaviGate promění mobil v navigační systém

Témata článku: Motorola, Fotogalerie, Motor, Foto, F +, Motorol