Chytrá zařízení už nastavíte i z Windows 10. Přes aplikaci Samsung SmartThings

Samsung v průběhu uplynulého víkendu vydal aplikaci SmartThings, která je centrem pro připojení, nastavení a ovládání zařízení chytré domácnosti, pro počítače s Windows 10. Samsung sice aplikaci předinstaloval u nových notebooků řady Galaxy Book, ovšem aplikace je k dispozici i na Microsoft Storu bez regionální blokace a stáhnete si ji do notebooku či počítače jakékoliv značky. 

Po odsouhlasení podmínek používání, využití cookies a po přihlášení ke svému Samsung účtu máte v počítači prakticky stejnou aplikaci jako v mobilu. V náhledovém okně se vám zobrazují všechna vaše chytrá zařízení seřazená podle jednotlivých místností, která můžete na dálku nastavit a ovládat. K dispozici jsou i Scény, v rámci nichž můžete jedním kliknutím ovládat více zařízení najednou. A stejně jako v mobilu, tak i desktopová aplikace vám bude zobrazovat upozornění na aktivity spotřebičů, stavy senzorů a další akce. 

V nabídce aplikace chybí prakticky jen služba SmartThings Find sloužící k online i offline vyhledání ztracených zařízení. Tak třeba se jí dočkáme v budoucí aktualizaci. Aplikaci SmartThings pro Windows 10 stáhnete bezplatně z Microsoft Storu.

Představení vyhledávací služby SmartThings Find:

Diskuze (4) Další článek: RECENZE: Realme 8 Pro – šikovný fotomobil střední třídy nejen pro mladé

Témata článku: Microsoft, Samsung, , , , , , , Chytré zařízení, SMA, Odsouhlasení, Počítač, Galaxy Book, Nastavit, Galaxy SmartTag +, SmartThing, Notebook, Zařízení, Samsung SmartThings, Microsoft store, Aplikace, SmartThings Finda, Samsun