Chytré hodinky: Doplněk, který vám pomůže vylepšit nejen sportovní výkon

Oblíbenost chytrých hodinek se drží dlouhodobě na špici. Trh proto stále chrlí nové a nové modely. Podívejme se dnes na novinku od značky Hama, která vás nadchne svými funkcemi, ale i cenou.

Buďte ve formě

Žijete aktivně? Díky sportovním hodinkám můžete jednoduše sledovat, jak si vedete. Věnujete se běhu, túrám, jízdě na kole, józe, fitness nebo plavání? Hama Fit Watch 4910 nabízí výběr z 15 druhů sportů, přičemž až 13 z nich si můžete automaticky uložit. Pokud rádi zdoláváte výzvy, potěší vás možnost nastavení sportovního cíle. Naučíte se tak překonávat sami sebe. Nastavte si třeba denní cíl 10 000 kroků a po jeho splnění budete večer usínat s dobrým pocitem. Pokud hodinky zaznamenají, že jste dlouho nevykonávali žádnou aktivitu, dají vám na vědomí, abyste se vrátili k tréninku.

Klepněte pro větší obrázek

Mějte dokonalý přehled o zdraví

Chytré sportovní hodinky nejsou ideálním doplňkem jen pro sportovce. Jejich funkce ocení každý, kdo chce do detailu sledovat údaje o svém zdraví. Hama Fit Watch 4910 mají funkci nepřetržitého měření počtu úderů srdce, analyzují spánek od fáze hlubokého spánku přes snění až po probouzení a samozřejmostí je i zobrazení celkového množství spálených kalorií. Cítíte se často pod tlakem? Chytré hodinky dokážou přes puls analyzovat úroveň stresu. Pokud je hladina stresu vysoká, je čas na dechová cvičení, která vám pomohou navodit vnitřní pohodu. Váš zdravý životní styl ještě podpoříte kombinací s aplikacemi Apple Health, Google Fit nebo Strava.

Nenechte si nic ujít

Chcete být neustále propojeni se světem? Chytré hodinky vás upozorní na nově příchozí e-mail, zprávy na sociálních sítích, SMS či hovory. Výhodou je i sledování předpovědi počasí, déšť vás pak už jen tak nezaskočí.

Klepněte pro větší obrázek

Odteď už můžete mít svůj sportovní výkon a zdraví pod kontrolou. Pořiďte si Hama Fit Watch 4910 za exkluzivní cenu 1 590 Kč. Více informací o produktu se dozvíte na webu hama.cz.

Další článek: Razer Edge je první herní konzole s podporou 5G. Uvnitř běží Android, výkon zajišťuje Snapdragon G3x Gen 1

Témata článku: ,