Chytré hodinky Fitbit Ionic získávají softwarovou aktualizaci. Přináší 60 nových aplikací

Chytré hodinky Fitbit Ionic se od začátku spoléhají na vlastní softwarovou platformu. Výrobce nyní přináší její update na novou verzi FitbitOS 2.0. Aktualizace přináší 60 nových aplikací a více než 100 nových ciferníků. Mezi novými aplikacemi je například Uber, Yelp, TripAdvisor, FlipBoard, Philips Hue nebo Nest. Společnost Fitbit také oznámila partnerství s hudební službou Deezer, která do hodinek vstoupí v příštím roce.

Fitbit se rozhodl použít na hodinkách vlastní platformu, aby měl pod kontrolou implementaci všech chytrých a trackovacích funkcí, stejně jako power management, který je u chytrých hodinek klíčový. Výhodou je navíc kompatibilita hodinek s androidovými smartphony a iPhony.

Ačkoli FitbitOS nejspíš nechce přímo konkurovat zaběhnutým ekosystémům Android Wear, watchOS nebo Tizen, může se pochlubit stabilní základnou betatesterů a vývojářů, kteří své aplikace mohou dát k dispozici prostřednictvím marketu Fitbit App Gallery. Chování uživatelů hodinek Ionic může firma nově zaznamenávat pomocí experimentálních funkcí a interaktivních ciferníků v rámci nového projektu Fitbit Labs.

Ukázka prostředí hodinek Fitbit Ionic (před aktualizací):

Váš názor Další článek: Samsung zahájil výrobu 512GB pamětí eUFS. Dočkáme se jich již u Galaxy S9?

Témata článku: , , , , , , , , , Nová verze, App Gallery, TripAdvisor, Nový ciferník, Nov, Chytré, FlipBoard, Chování uživatelů, Deezer, Yelp, Softwarová aktualizace, Fitbit APP Gallery, Hudební služba, Fitbit ionic, FIT, Hod,