Chytré hodinky Garmin opět ve slevě. Při nákupu modelů Vivoactive 4S a Venu 2 Plus ušetříte až 1500 Kč

Garmin patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější výrobce chytrých hodinek, jeho nabídka modelů je opravdu široká. A tak se poměrně často stává, že některé z nich nabízejí prodejci se slevou. To je aktuálně případ modelu Garmin Venu 2 Plus, který seženete v Datartu za 7999 Kč (běžná cena je 9500 Kč a často ještě víc), a Garmin Vivoactive 4S, které nabízí Electro World za 3990 Kč (běžná cena 5300 Kč).

Garmin Venu 2 Plus Garmin Venu 2 Plus
nabízí 22 obchodů za ceny od 7 990 Kč
Srovnat ceny na Živě

Garmin Venu 2 Plus 

Hodinky navazují na loňské Venu 2, novinkou je reproduktor a mikrofon, díky nimž můžete přímo ze zápěstí vyřizovat hovory (tedy poslouží jako handsfree k připojenému mobilu). Přidané prostřední tlačítko aktivuje hlasového asistenta v mobilu.

Hodinky jsou o 2 mm menší než loňské Venu 2, ale 1,3" AMOLED displej (rozlišení 416 × 416 pix) zůstává stejný, což znamená tenčí rámeček. Tělo o průměru 43 mm je kovové, řemínky silikonové. Ve výbavě nechybí GPS, měření kroků, tepové frekvence, stresu, spánku či monitoring až 25 vnitřních a venkovních cvičení.

Klepněte pro větší obrázek

Pokud přemýšlíte, jestli je lepší AMOLED, nebo transreflexivní displej:

Garmin Vivoactive 4S

Tyto menší elegantní chytré hodinky jsou zaměřené na sport. Mají 40mm tělo, obsahují GPS a hodí se pro trackování široké palety sportů, včetně běhu, jízdy na kole, plavání, lyžování, fitness nebo golfu. Nechybí ani chytré funkce včetně NFC a možnost placení pomocí služby Garmin Pay.

Klepněte pro větší obrázek
Váš názor Další článek: Instax Mini Link 2 vytiskne fotky přímo z mobilu. Dotvořit je můžete kresbou ve vzduchu

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , Model, Plus, Venu, AMOLED displej, Sleva, Garmin Venu, Garmin Vivoactive, Lyžování, Chytré,