Chyťte Smrčka, aneb Vodafone rozdává telefony

Sledujte Vodafone na Facebooku či Twitteru a pak si doběhněte pro jeden z 20 telefonů. Jak vypadalo první kolo honu na Smrčka?

Našli jsme na YouTube níže přiložené video a nevěděli jsme, co si o něm myslet. Otazníky kroužily hlavně kolem věty „Smrčci utíkají, aby vám udělali pěkné Vánoce …a mají pro vás telefony…“ Zeptali jsme se tedy na tiskovém oddělení Vodafone.

„Jedná se o akci guerillového typu, která využívá našich sociálních sítí. Hrdina naší vánoční kampaně Smrček bude rozdávat chytré telefony v několika městech a vesnicích po celé České republice. Celkem jich až do konce roku rozdá 15 a zavítá i do horských středisek, nebo na oblíbené zamrzlé rybníky. Přibližnou polohu Smrčka lidé zjistí, budou-li sledovat Facebook a Twitter Vodafonu. Nikdyvšak nezjistí jeho polohu úplně přesně, tak jak tomu bylo například u soutěže Toulavý Android. Zajímavá videa z akcí pak bude možné nalézt na oficiálním YouTube kanálu Vodafonu.“

Vzhledem k tomu, že už akce běží, přikládáme první „guerillové“ video. První akce proběhla na pražském Náměstí Jiřího z Poděbrad v neděli 12. Prosince. Zúčastnilo se jí asi 70 lidí, kteří se o akci dozvěděli ze sociálních sítí plus náhodou přítomní návštěvníci trhu. Telefon nakonec vyhráli dva kluci, z nichž jeden dokázal najít zvonící telefon ve stánku se svařeným vínem a druhý, který dokázal dohnat Smrčka v běhu. Smrček se nicméně toulá dál po vlastech českých a uvidíme, kde se zase objeví.

Co dodat? Snad jen adresy zmiňovaných kanálů:

Diskuze (9) Další článek: O2 pouští Facebook do mobilů zdarma úplně všem, na tři týdny

Témata článku: , , , , Telefon, První akce, Voda, Jiří z Poděbrad,