Co je Black Shark? Čínské Xiaomi nejspíš připravuje vlastní herní mobil

Xiaomi má velmi bohaté portfolio produktů, z nichž některé vyrábí samo, jiné mu dodávají další čínské společnosti a Xiaomi je prodává pod svojí hlavičkou. Vůbec by proto nebylo překvapující, kdyby čínský výrobce zařadil do nabídky také herní telefon, například po vzoru Razeru.

Klepněte pro větší obrázek

Herní smartphone Xiaomi by se mohl jmenovat Black Shark. Stránky se základními obecnými informacemi už existují od loňského roku, ale nic konkrétního o produktu zatím známo. Až nyní benchmarkem Antutu prošlo zařízení s kódovým názvem, které by mohlo hernímu telefonu odpovídat.

Klepněte pro větší obrázek

Asi příliš nepřekvapí, že herní zařízení bude používat jeden z nejvýkonnějších procesorů Snapdragon 845, doplněný o 8 GB operační paměti. Trochu podprůměrná je hodnota vnitřního úložiště 32 GB. Širokoúhlé Full HD+ rozlišení displeje bylo zvoleno zřejmě s ohledem na co možná nejdelší výdrž zařízení na baterii. Ukáže Xiaomi tento smartphone na veletrhu MWC 2018 v Barceloně? Necháme se překvapit.

Nejznámějším herním telefonem poslední doby je Razer Phone:

Diskuze (5) Další článek: Nevídaný virtuál: polský Virgin nabízí 30 minut, 30 SMS a 300 MB úplně zdarma

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , Herní mobil, Herní telefon, Herní, Cin, Kódový název, Čínský výrobce, Bohaté portfolio, MOBI, Telefon, Nejdelší výdrž, Vnitřní úložiště, Poslední doba, #Xiaomi, Herní smartphone, Loňský rok, Herní zařízení,