Co letos k Vánocům pro mobilmaniaky?

Miluje někdo z vaších blízkých mobily? Pak by neměl najít pod stromečkem jen svetr. Co letos vybrat mobilním nadšencům?

Vybírat vánoční dárky je někdy zapeklité. Na jednu stranu je krásné někomu něco darovat a sdílet jeho radost, na druhou stranu je mnohdy velmi těžké něco pěkného vybrat. K tomu dnešní doba, a obzvláště ta předvánoční, nepřeje zrovna klidu a ve všem tom pracovním shonu je sehnání hezkého dárku někdy i více stresující, než radostné.

Do sdílení radosti s vašimi blízkými se vám plést nebudeme, s klidnějším výběrem toho správného dárku vám ale pomůžeme rádi. Pokud někdo z vašich blízkých touží po novém mobilu, máme pro vás tipy na to nejlepší, co dnes můžete pořídit v nejrůznějších cenových hladinách. A vše bez obav z obchodu MobilVěci.cz, který má nabízené zboží na vlastním skladě v Praze, disponuje výlučně telefony z oficiální české distribuce s plnou dvouletou zárukou a doručí je na váš stůl již do několika hodin od objednání.

Co tedy letos vybrat?

Pro skutečné fajnšmekry

V oblasti těch nejlepších mobilních zařízení byl letošní rok mimořádně úrodný. Nesl se především ve znamení bitvy Samsungu s HTC, do které se chtěl přidat i Sony Ericsson. Zatímco Samsung ale úspěšně nabízí špičkový model i900 Omnia a HTC boduje s celou plejádou výkonných zařízení jako Touch Pro, Touch Diamond a nejnověji i Touch HD, Sony Ericsson už se svou Xperií český vánočný trh zřejmě pořádně nestihne.

Skutečnou jedničkou tak dnes bezesporu je HTC Touch HD. Pokud byste zatoužili po podobném zařízení s qwerty klávesnicí, pak je jedinou volbou HTC Touch Pro. Mezi dostupnějšími bezdotykovými smartphony je dnes na vrcholu Samsung i900 Omnia, který je možné pořídit jak v nadupané verzi se širokým navigačním přílušenstvím, tak v dostupnější verzi, která zahrnuje samotný přístroj a pouze nezbytné doplňky.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Nejlepší z nejlepších HTC Touch HD, špičkový smartphone s qwerty klávesnicí HTC Touch Pro, stylový a nadupaný Samsung i900 Omnia nebo klenot HTC Touch Diamond. Dárky pro nejnáročnější u vás třeba již za dvě hodiny.

Pro milovníky stylu

Závěr roku byl pro milovníky stylovek rovněž potěšující. Nejprve se objevil Sony Ericsson C905 s aurou slavného Jamese Bonda a začátkem prosince konečně i excelentní Samsung i8510 Innov8 a jeho dostupnější bratříček M8800 Pixon. Ani jeden z těchto telefonů navíc není jen krásný, nabízí i špičkové funkce, zejména pak osmimegapixelové fotoaparáty, které posouvají mobilní focení zase do trochu jiné ligy. Ještě o trochu dříve přišla na trh špičková Nokia N96. Ani ta není jen lacinou show, ale jednou z nejvybavenějších Nokií vůbec.

Všechny tři přístroje jsou ale natolik parádní, že veškeré funkce jdou zkrátka na druhou kolej. Zejména první kontakt se Samsungem Innov8 nám doslova bral dech.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Nový Samsung M8800 Pixon, působivý Sony Ericsson C905, překrásný Samsung i8510 Innov8 nebo nadupaná parádnice Nokia N96. Perfektní stylovky s českou zárukou do zítra na vašem stole.

Kde se snoubí rozum s citem

Výše uvedené modely jsou určené zejména pro ty, jejichž srdce hoří touhou po špičkovém mobilu. Pokud do vašeho výběru promlouvá více rozumu a hledáte hodně muziky za rozumné peníze, máme pro vás rovněž celou řadu tipů.

Jedním z vrcholů tohoto „segmentu” je Nokia N95. Starší model stále okouzluje svým vzhledem, disponuje všemi pokročilými funkcemi, které bude potřebovat i náročnější uživatel a pořídíte ji v české distribuci se zárukou již pod 9 tisíc Kč. O trochu níže je mezi mobily tohoto ražení Sony Ericsson C702. Pěkný mobil s GPS se cenově dostal již po 5 tisíc Kč a to je vynikající nabídka, z dalších „eSÉček” stojí za zmínku starší, ale stále parádní modely W890i a W910i. Promluvit do tohoto segmentu se pokouší i Samsung se svým D780. První značkový mobil na dvě SIMky, který neurazí ani svým vzhledem, je pěkným dárkem pro ty, kterým jedno číslo nestačí.

Pomyslným vrcholem v této sféře je ale Nokia 5310 ExpressMusic. Vynikající hudební mobil s vytřibeným stylem je o Vánocích běžně k dostání s externími reproduktory zdarma za výtečnou cenu. V krásné červené nebo modré barvě potěší snad každého.

NokiaN95_11.jpg Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek  Nejvíce muziky za vaše peníze: stále vynikající Nokia N95 s autonabíječkou zdarma, parádní Sony Ericsson C702 s GPS, chytré volby Sony Ericsson W890i a stále krásný Sony Ericsson W910i, nebo hit letošních Vánoc - hudební Nokia 5310 s externími reproduktory zdarma.

Dostupné lahůdky

Ne každý ovšem chce dát za jeden dárek půlku výplaty. I za menší peníze lze ale pořídit krásné dárky mající styl i funkce. Na tomto poli je jasným kráslem Sony Ericsson S500i. V působivé černozelené kombinaci a cenou blížící se třem tisícům Kč je excelentní volbou. Moc pěkným dárkem pro ženu je Samsung L310. Stojí něco málo přes čtyři tisíce, ale radost udělá už svým výjimečným balením.

Dostupnou parádnicí je „té-třistatrojka” od Sony Ericssonu a poslední tip je opět z nejvyšších sfér stylu, který vás nezruinuje - krásné, štíhlé a odolné LG KF510.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Krásný dárek pro ženu, Samsung L310, dostupná stylovka Sony Ericssonu S500i, kovový prcek Sony Ericsson T303 nebo okouzlující LG KF510, dostupné i v červeném provedení. Parádní mobily za výborné ceny s dopravou zdarma.

Co trochu GPS?

Pokud už máte mobil vybraný, zkuste pohlédnout trochu výše až kamsi do nebes. Právé odtud se snáší signál GPS, který vdechl život celé řadě parádních dárků. Vybrali jsme čtyři. Prvním je mini Coyote, který potěší hlavně řidiče, kteří již nemají chuť vyhlížet, za jakým bukem číhá policejní hlídka. Toto zařízení využívá nejen GPS, ale i datových přenosů GPRS a neustálým sledováním pozice a datovou komunikací se servery systému upozorňuje na blížící se policejní hlídky a další nepříjemnosti na silnici. V prodeji je již v základní ceně s ročním předplatným datových služeb, a tak se jeho uživatel nebude muset celý příští rok vůbec o nic starat.

Další GPS jsou naprostou klasikou: Mio C720b ještě s kvalitním mapovým software iGo a tančícím Elvisem v balení, Garmin Nüvi 760 a řadu VDO Dayton PN6000 s televizním DVB tunerem, obojí navíc s ročním předplatným časopisu Autoforum, které jistě potěší každého řidiče.

Klepněte pro větší obrázek   
Už žádné zbytečné pokuty s mini Coyote, tančící Elvis s Mio C720b, a nadupané Garmin Nüvi 760 s VDO Dayton PN6000. Vše s ročním předplatným časopisu Autoforum zdarma, krásné dárky nejen pro řidiče.

Vybrali jste?

Pokud jste si z naší nabídky vybrali, můžete kterýkoli z tipů ihned pořídit na MobilVěci.cz. Nejpozději do zítra jej máte u vás doma s dopravou zdarma, bez stresu, bez starostí a hlavně bez obav - dostanete vždy právě to, co skutečně chcete.

A pokud ještě váháte, obraťte se na nás na e-mailu i telefonu jsme vám plně k dispozici až do Vánoc.


 
Internetový obchod MobilVěci.cz provozuje divize ShopNetwork.cz firmy DCCI s.r.o., kam patří také sesterské e-shopy FotoVěci.cz a SvětNavigace.cz, které se stejnou kvalitou nabízejí digitální fotoaparáty a GPS navigace.

Další článek: Chytrá nabíječka O2 omezí plýtvání energií

Témata článku: HTC Touch, HTC Touch 3G, HTC Touch Diamond, HTC Touch HD, HTC Touch Pro, LG KF510, Nokia 5310 XpressMusic, Nokia N95, Nokia N95 8GB, Nokia N96, Samsung D780, Samsung L310, Sony Ericsson C702, Sony Ericsson C905, Sony Ericsson S500i, Sony Ericsson T303, Sony Ericsson W890i, Sony Ericsson W910i, Let, Mobil, Dnešní doba, Buk, Pomyslný vrchol, Pro +, Mobilní focení