Co nového v aplikaci WhatsApp. Díky filtrování chatů najdete rychleji důležité zprávy

  • V tomto článku mapujeme novinky v aplikaci WhatsApp
  • Většina funkcí se nejprve testuje ve vybraných zemích
  • Poté přichází k dalším uživatelům a je nasazována plošně

Oživeno 19. dubna 2024 | Po čase se WhatsApp hlásí s další novinkou – filtrováním chatů. Tím, jak komunikační službu s logem zeleného sluchátka používá čím dál víc lidí, může se seznam konverzací zahušťovat a vést k nepřehlednosti.

Klepněte pro větší obrázek

Abyste nemuseli procházet dlouhou řadu doručených zpráv, spouští WhatsApp v těchto dnech novou funkci filtrování chatů. Pro začátek si můžete vybrat mezi třemi filtry, které se zobrazují nahoře v seznamu chatů: Vše, Nepřečtené, Skupiny. Stačí klepnout na název filtru a ten se okamžitě aplikuje na celý seznam konverzací

Jak fungují filtry chatů:

  • Vše: Výchozí zobrazení všech vašich zpráv.
  • Nepřečtené: Hodí se, když chcete vidět, co vám uteklo, nebo na jaké konverzace potřebujete reagovat. Zobrazuje zprávy, které jste buď sami označili jako nepřečtené, nebo které jste zatím neotevřeli, takže jim můžete přiřadit prioritu.
  • Skupiny: S funkcí, kterou jste si velmi přáli, teď všechny své skupinové chaty najdete na jednom místě. Najít ty oblíbené bude odteď hračka, ať se jedná o domlouvání pravidelného nedělního oběda, nebo plánování dovolené. Budou se zde zobrazovat i podskupiny komunit.

Zdroj: WhatsApp

Správně aplikovaný filtr by měl přinést lepší přehled a rychlejší vyhledání důležitých konverzací. Funkce je spouštěna postupně pro celý svět a ke všem uživatelům se dostane nejpozději během několika týdnů.

Novinky v aplikaci WhatsApp:

V pravidelně aktualizovaném článku sledujeme novinky v mobilní aplikaci WhatsApp. Část z nich se nejprve ukazuje v betaverzi, než zamíří do plné, běžně dostupné verze. Tu si bezplatně stáhnete z marketů Google Play pro Android a App Store pro iOS.

Váš názor Další článek: Pozor na to, co napíšete. Přibývá počet hacknutých iPhonů prostřednictvím „odposlouchávané“ klávesnice

Témata článku: , , , , , , Funkce, Rychlá reakce, Verze aplikace, WhatsApp Messenger, Android Beta, Reakce, Vytváření, Multi Control, Váza, Novinka, Stav, Soukromý telefon, Poslední verze, Překlep, Informování, Podoba, Přibyl,