Čtenářský kotel: ptejte se Diany Dobálové z Eurotelu!

V dalším kole našeho seriálu můžete pokládat své dotazy nové tiskové mluvčí Eurotelu. Pokud nejste spokojeni s jeho službami nebo máte jiný problém, nenechte si to pro sebe a dejte to Eurotelu jasně najevo.

Dnes nastala ta správná chvíle pro další kolo vašeho oblíbeného „čtenářského kotle“. Po minulém klání, kterého se za T-Mobile zúčastnil jeho tiskový mluvčí Jiří Hájek, bude tentokrát čelit vaší palbě otázek čerstvá tiskové mluvčí Diana Dobálová, která na postu tiskového mluvčí operátora Eurotel vystřídala sympatického Jana Kučmáše.

Přestože je na své pozici teprve třetí měsíc, jistě se vašich otázek nezalekne a většinu z nich plně zodpoví. Stejně jako posledně vybereme pouze ty nejlepší dotazy (30 až 40), na které budeme žádat odpověď.  Z odpovědí bude následně sestaven samostatný článek. V tomto případě nejde o žádný typ on-line chatu, na zodpovězení vašich dotazů bude mít daná osoba několik dnů, odpovědi tak budou úplnější a promyšlenější než u klasického rozhovoru. Tedy stejně jako minule.

Ptát se můžete opravdu na cokoli, co nějakým způsobem souvisí s mobilní komunikací v ČR a s operátorem Eurotel. Ať už se bude jednat o cenovou politiku Eurotelu, strukturu hlasových tarifů, kvalitu datových přenosů GPRS, nabídku mobilů či služeb obecně. Své dotazy formulujte jasně a věcně. Vulgární příspěvky budou vymazány. Uzávěrka vašich dotazů je v neděli 17. srpna.

Ptejte se tedy Diany Dobálové z Eurotelu, své dotazy pište do diskusního fóra pod článek.

Diskuze (240) Další článek: Oskarův WAP snadno a rychle

Témata článku: , , , Euro, Euro &, Kotel, DIA