Čtenářský kotel: ptejte se Sony Ericssonu

Dnes můžete pokládat své dotazy Magdaleně Koszańské-Kulczakowicz, vedoucí české pobočky Sony Ericssonu. Pokud vás zajímá cokoli ohledně mobilů se zelenou kapkou ve znaku, nebojte se a ptejte se!

Dnes se můžete ptát ženy téměr nevyslovitelného jména, ovšem o to zajímavější značky. Magdalena Koszańska-Kulczakowicz vykonává funkci National Account Managera české pobočky Sony Ericssonu. V této pozici je zodpovědná za vedení pobočky a za veškeré vztahy se zákazníky. Pokládat dotazy tedy můžete člověku nejpovolanějšímu. Pro zajímavost můžeme uvést, že exotické jméno je dáno jejím polským původem.

Stejně jako posledně vybereme pouze ty nejlepší dotazy (30 až 40), které Sony Ericssonu pošleme k vypracování. Z výsledných odpovědí bude následně sestaven samostatný článek. Ptát se můžete na všechno, co se týče mobilních telefonů této značky, pochybujeme ovšem, že dostanete podrobnou odpověď na téma novinek. Tyto informace jsou většinou tajné. Své dotazy prosím formulujte jasně a věcně, vulgární příspěvky budou vymazány. Uzávěrka otázek je na Štědrý den, tedy příští středu.

Své dotazy pište do diskusního fóra pod článek.

 

Diskuze (155) Další článek: Televizní přijímač pro kapesní počítače Pocket PC

Témata článku: Sony, , , Kotel, Son, Eri