Čtyři tajné Benq Siemensy, které unikly do světa

Benq Siemens poskytl organizaci International Forum Design fotografie svých chystaných telefonů, které se – nevíme, jestli záměrně nebo omylem – dostaly na veřejnost. Můžete se proto už dnes podívat, co se výrobce chystá v blízké době představit. Předpokládáme, že se tak stane buď příští týden na 3GSM kongresu v Barceloně nebo v březnu na CeBITu.

Venus C3 je kódové označení hranatého véčka, jehož první fotografie unikla už před časem. Je to hudební telefon s tlačítky na vnějším krytu, kromě podpory MP3 obsahuje i radiopřijímač. Mobil obsahuje novou funkci Voice Answer, což je personalizovaná hlasová schránka, která každému může přehrát jiný vzkaz. Něco podobného měla už před dávnými lety Motorola Timeport T250, od té doby si na tuto funkci žádný jiný výrobce nevzpomněl.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Cupid je samozřejmě opět jen kódové označení. Patří jednoduchému vysouvacímu telefonu, který si můžete prohlédnout na následujících obrázcích.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

U telefonu s kódem Hermes B si všimněte rozšířené čelní plochy, na které jsou ovládací prvky vestavěného přehrávače hudby. Jinak půjde o jednoduchý a levný mobil.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Ulysses B1 se už také objevil dříve. Je to velmi tenký telefon s podporou 3G a druhou kamerou určenou pro videohovory.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Diskuze (16) Další článek: Vyzkoušejte si Vodafone, už to ale bude dražší (změna pravidel)

Témata článku: Benq, Siemens, , Svět, Kter