Ďábelsky výkonný smartphone Lenovo Vibe X2

(Inzerce) Už víte, co najdete pod stromečkem? Možná, že Lenovo Vibe X2 - splněný sen pro fanoušky unikátního designu a vysokého výkonu.

A pokud chcete mít jistotu, zapojte se do soutěže o Nejoriginálnější selfie a vyhrajte tuto stylovou novinku.

Klepněte pro větší obrázek

Smartphone Lenovo Vibe X2 je přímo stvořený pro to, aby zaujal široké okolí a překvapil i samotné uživatele. Díky svému unikátnímu vrstvenému designu v pestrých barvách pomůže Vibe X2 svému majiteli dokonale vyjádřit jeho osobitý styl. Ale mnohem důležitější než vzhled tohoto telefonu je to, co se skrývá uvnitř. Teprve ve vlastnostech telefonu totiž začíná ta pravá paráda.

Klepněte pro větší obrázek

Zřejmě největší předností, která překvapí i otrlé uživatele, je pokročilý osmijádrový procesor True8Core. Navíc v kombinaci s operačním systémem Android 4.4 Kit Kat a operační pamětí o velikosti 2 GB získává smartphone skutečně ďábelský výkon a rychlou odezvu v každé situaci. Lenovo Vibe X2 také podporuje vysokorychlostní datové připojení LTE (4G). Při tak vysokém výkonu bude plynulé hraní her, surfování na internetu i multitasking více aplikací hračka.

Na 5palcovém Full HD displeji budou všechny fotografie, videa i hry vypadat úžasně i díky multimédiím od společnosti MediaTek. Milovníky fotografií potěší pokročilé duální fotoaparáty – přední 5Mpx pro selfie, zadní 13Mpx pro zachycení těch nejostřejších obrázků. Fotoaparáty mají navíc zjednodušené rozhraní a lze je snadno ovládat pomocí gest nebo hlasových příkazů. Ostrost fotek pak zajistí komponenty zabraňující zkreslení obrazu.

Klepněte pro větší obrázek

Revoluční novinkou je u tohoto smartphonu volitelné příslušenství Vibe Xtension ve formě „nacvakávacích“ krytů, které umožní vašemu mobilu zvládnout ještě více. Například pomocí Battery Xtension můžete prodloužit výdrž telefonu na baterii. Připojte k tomu již zabudované funkce pro úsporu energie a delší výdrž na baterii a máte smartphone, který se svým majitelem rozhodně udrží krok. Hudebním fanouškům zase udělá radost Hi-Fi Xtension – tenký přídavný Hi-Fi reproduktor.

Lenovo Vibe X2 tedy pod stromečkem udělá radost všem, kteří sledují nejaktuálnější trendy nejen v designu, ale také v technologiích a chtějí si užít prémiový zážitek ze všech funkcí, které může tento výjimečný smartphone nabídnout. A radost můžete udělat i sami sobě, stačí být originální, poslat svou selfie, nasbírat co nejvíce „likes“ a jeden zlatý kousek může být váš. Více informací najdete zde.  

Další článek: Vodafone se od ledna stěhuje na okraj Prahy

Témata článku: Lenovo, , Lenovo Vibe X2, Lenovo Vibe X2 Pro, Nacvakávací kryt, Výkonný smartphone, Největší přednost, Smartphone, Výkon, Zjednodušené rozhraní, Ďábel, Plynulé hraní, Široké okolí, Paráda, SMA