Další ukázka skládacího Galaxy Z Fold 2. Tentokrát od amerického T-Mobilu

Americký T-Mobile v rámci videosérie Tech Tuesdays ukázal všechny novinky Samsungu z akce Galaxy Unpacked. Ředitel kreativního obsahu Desmond Smith na videu krátce vyzkoušel i skládací Galaxy Z Fold 2. Ten sice jihokorejci formálně představili, ovšem kompletní specifikace nám ještě neprozradili. Stát se tak má až 1. září. 

Na videu níže můžete vidět v akci vnější a vnitřní displej nové skládačky od Samsungu. Vnější panel je oproti první generaci doslova obrovský, a ten vnější vypadá na první pohled, jako by byl skutečně vyroben ze skla. Displej je jasný, má syté barevné odstíny, a ani nevadí, že je u něj proti světlu (a také naomak) stále trochu patrný překlad displeje. Podle zástupce T-Mobilu navíc překlad při sledování videí není vůbec vidět. Desmond Smith ve videu neprozradil žádné klíčové specifikace, soustředil se spíše na design v zavřeném a otevřeném stavu, a také na kovové hrany z broušeného kovu. 

Americký T-Mobile ukázal na videu Galaxy Z Fold 2:

Bližší hardwarové detaily Samsungu Galaxy Z Fold 2, dostupnost a koncová cena, budou známy za necelé tři týdny. Očekáváme, že předprodej nového hybridu začne hned po oficiální premiéře, tedy hned 1. září.

Váš názor Další článek: Poslední velký výrobce z EU dostává finanční injekci. Podpořila jej Nokia, Qualcomm a Google

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy Z Fold2 5G, Z Fold, Úkaz, Galaxy Unpacked, T Mobil, Ukázka, Popis, F +, Displej,