Dětské hodinky Lamax BCool. Svět chytrých hodinek není jen výsadou dospělých

Společnost Lamax uvedla na trh dětské chytré hodinky Lamax BCool, které se mají stát jakýmsi „parťákem“ vašeho potomka na cestách. Jednoduché a cenově dostupné hodinky jsou osazeny 1,4" čtvercovým dotykovým displejem s rozlišením 240 × 240 pix, integrovaná 160mAh baterie zajistí výdrž až 7 dní na jedno nabití. Tělo hodinek se zvýšenou odolností IP68 váží včetně řemínku pouhých 34 gramů. S ovládáním dětem pomůže i multifunkční korunka.

S telefonem se hodinky párují přes Bluetooth 5.0, a to s Androidem 5.1+ či minimálně s iOS 10. V průběhu dne hodinky změří počet kroků či základní sportovní aktivity (pěší turistika, běh, cyklistika), samozřejmě nechybí ani měření srdečního tepu ani měření kvality spánku. Na zápěstí děti přijmout hovory, přečtou SMS nebo jim na hodinkách zavibrují notifikace z telefonu. Telefon tak může zůstat po celou dobu v bezpečí školního batohu. Navíc jsou v systému i čtyři logické hříčky k ukrácení volné chvíle.

Součástí základní krabice jsou hned dva různobarevné řemínky uzpůsobené na dětskou ruku. Hodinky pro děti s českou lokalizací jsou k dispozici na oficiálním e-shopu značky za 1 490 Kč. 

Představení dětských hodinek Lamax BCool:

Váš názor Další článek: Huawei Watch GT 3. Odlehčená verze chytrých hodinek s až dvoutýdenní výdrží

Témata článku: , , , , , , , , , , , Telefon, Lamax, LAMA, Výsada, Dotykový displej,