Diamantový Sony Ericsson T68i za milion korun

Řada společností se zabývá úpravami mobilních telefonů, kterým dokáží vtisknout punc výjimečnosti a luxusu. I vy si můžete koupit upravené mobily značky Goldcom zdobené zlatem a diamanty.

Už několikrát jsme vás na stránkách MobilManie informovali o speciálně upravených mobilech  
nejrůznějších značek, které mají ambice stát se nejdražšími mobily na světě. Kromě výrobců mobilních telefonů, kteří se výrobou luxusních modelů přímo zabývají (viz například divize Nokie, značka Vertu), stojí za všemi ostatními luxusními mobily drobní podnikavci například z řad klenotníků, kteří upravují stávající modely telefonů.  

Goldcom

To je i případ rakouského "úpravce mobilů" s názvem Goldcom. Po dvouleté přípravě nyní nabízí vyšperkované mobily značek Sony Ericsson, Nokia, Motorola, Panasonic i mobily jiných značek.

Hlavním materiálem většiny vylepšených telefonů jsou drahé kovy, mezi kterými vévodí zlato ve všech podobách a také platina. Třešničku na dortu pak představují broušené diamanty dovezené přímo a výlučně z Jižní Afriky. Je zřejmé, že takto upravené mobily nebudou levnou záležitostí. Jejich ceny začínají na 125 tisících korunách a mohou se vyšplhat až k jednomu milionu. Klientela je tedy jasná – pouze ti nejbohatší si mohou takové mobily dovolit. Kromě tradičních klientů z Arábie můžete luxusní mobily také vídat třeba u filmových hvězd.

Ale i ten nejkrásnější mobil jednou zestárne. Běžný mobil není problém vyměnit za nový, ale co s mobilem prošpikovaným diamanty? Goldcom myslí i na toto a svým klientům nabízí, že všechny jejich diamanty opatrně vyjme a upevní v novém modelu podle vlastního výběru.

Na co můžete začít šetřit

V nabídce společnosti Nowicom, která telefony Goldcom prodává, můžete nalézt tyto modely:

Goldcom Ericsson T68i

Oblíbený model T68 je zde ve dvou cenových variantách. Na tu "levnější" byly použity jen drahé kovy, na dražší africké diamanty. Levnější variantu se zlatým předním krytem můžete získat už za 125 tisíc korun, pokud požadujete zlaté kryty oba, tzn. přední i zadní, budete muset připlatit dalších 32 tisíc. Model s diamanty stojí neuvěřitelných 960 tisíc korun.

  

 

V nabídce najdete i úspěšný, i když podstatně starší model Ericsson T39m v provedení zlato – platina za 135 tisíc korun.

  
Diamantová verze

Goldcom Motorola V.66

Oblíbené véčko v záplavě drahých kovů lze pořídit už za 210 tisíc korun.

  

Goldcom Nokia 6100, 7210, 7250

Ani telefony značky Nokia se úpravám nevyhnuly, přestože sama Nokia pod značkou Vertu podobné mobily produkuje. Nejlevnější Nokie se zlatými kryty pořídíte už za 125 tisíc korun, vrcholný model 7210 s diamanty pak za lidových 960 tisíc korun.

   

 

Výrobce nabízí ještě jeden zajímavý model, který jinak v české nabídce nenajdete. Jedná se o Panasonic GD50 s váhou pouhých 40 g za cenu 90 tisíc korun.

   

Pokud vás některý z modelů zaujal, ale v peněžence máte před Vánoci vymeteno, nezoufejte, nákupy na splátky jsou nyní velmi výhodné.

Diskuze (17) Další článek: Eurotel čtenáři odpustil útratu 180 000 Kč (přehled bleskovek)

Témata článku: Ericsson, Motorola, Nokia, Sony, Sony Ericsson, , , Ericsson T39m, Nokia 6100, Sony Ericsson T68i, Nejkrásnější mobil, Diamant, Eri, Platina, DIA, Milión korun, Son, Mil