Dnes vycházejí listopadové Mobility

Víte, který mobil je nejlepší? Vybrali jsme od každého výrobce jeho nejlépe vybavený model a připravili jejich srovnání. Kromě toho v listopadovém čísle Mobilit čeká několik recenzí horkých novinek, téma o výhodách i nevýhodách předplacenek a hlasování v anketě s možností výhry.

Přečtěte si stručné upoutávky k jednotlivým článkům a prohlédněte si náhledy stránek. Snad se nám podaří vás nalákat k přečtení listopadových Mobilit, kterým jsme oproti standardnímu rozsahu přidali osm stran navíc.

Na úvodních stránkách nového vydání Mobilit se opět setkáte s tradičními rubrikami. Fotomobilitám jsme přidělili trochu víc místa, protože snímky, které jste nám posílali, si tentokrát skutečně zasloužily zveřejnění. V obrázkových Mobilitkách, tentokrát rozšířených na tři strany, představíme nová neobvyklá zařízení, v Klípcích se dozvíte, co je ve světě mobilní komunikace nového. V Prvních pohledech ukážeme zajímavou kolekci Siemens Xelibri a několik dalších novinek, které míří na náš trh. V rubrice Z českých luhů a hájů se dozvíte, s čím přišli naši operátoři během minulého měsíce.

Mobilní operátor roku 2003: Zúčastněte se velkého průzkumu a svým hlasem zvolte nejlepšího operátora roku 2003. Můžete přitom dokonce získat zajímavé ceny.

Hlavní témata

Platit nebo předplatit?: Díky obsáhlému tématu máte možnost získat kompletní přehled o předplacených službám, dozvíte se, kdo by si takovou službu měl pořídit a kdo ne, v čem je lepší než tarifní programy a jaké jsou její nevýhody. Nechybí ani detailní srovnání všech předplacených služeb na českém trhu v obrovských tabulkách.

Nejlepší mobily: Vybrali jsme pro vás od každého výrobce nejlépe vybavený model, postavili jsme je vedle sebe a srovnali jejich schopnosti. Kdo vyšel jako absolutní vítěz?

Recenze mobilních telefonů

Nokia 6600: Špičkový model s velkým kvalitním displejem a možnostmi otevřeného operačního systému. 

 

Motorola V300: Nové véčko amerického výrobce, které jistě potěší všechny milovníky mobilních hračiček s hezkým designem.

Sony Ericsson Z600: Jeden z nejvybavenějších mobilních telefonů současnosti. Kdo by si nechtěl přečíst, co všechno umí?

Samsung SGH-E100: Další zdokonalené korejské véčko. Nabízí vše, po čem je mezi současnými uživateli největší poptávka.

Nokia 3100: Má barevný displej, výměnné kryty a naučila se spoustu nových věcí.

Další recenze: kapesní počítač Asus MyPal A620, digitální fotoaparáty Kodak EasyShare CX6200 a CX6330, program Callnet SMS Server 3.04

Ostatní články

Maličkosti, Mobilní servis, Sloupky – nemůžeme dopustit, abyste nedostali svoji měsíční dávku pravidelných rubrik

Pokračování příště...

Předvánoční Mobility vyjdou 4. prosince. Je nám jasné, že v té době už budete mít spoustu starostí s tím, co komu koupit pod stromeček, proto vám zkusíme dát několik dobrých tipů na dárek. Vybereme a doporučíme mobily, digitální fotoaparáty a další mobilitky.

Šedý dovoz mobilních telefonů: Zasvětíme vás do tajů tzv. šedých telefonů. Je prodej takových telefonů vůbec legální? Jak se k nim staví servisy? Jak poznat oficiálně dovezený telefon? 
 
Recenze: V příštím čísle by se měly dle možností objevit recenze mobilních telefonů Sony Ericsson T230, Motorola MPx200, Siemens Xelibri, Philips 530 nebo 630 a věříme, že některé další.


Katalog mobilů je právě na stáncích:

Diskuze (9) Další článek: Microsoft: do tří let prodáme 100 milionů chytrých telefonů a PDA

Témata článku: Motorola MPx200, Motorola V300, Nokia 3100, Nokia 6600, Nokia 6600 fold, Nokia 6600 slide, Philips 530, Sony Ericsson T230, Sony Ericsson Z600, Listopad, Dovezený telefon, Mobil, Siemens Xelibri, CallNet SMS, Nejlepší operátor, MOBI