Dočkáme se už na MWC? Samsungu unikly hodinky Watch 4 i sluchátka Buds 2

Samsungu v průběhu víkendu unikly tiskové rendery připravovaných hodinek Galaxy Watch Active 4 i připravovaných sluchátek Galaxy Buds 2. A Samsung by mohl nové nositelnosti, nebo alespoň novou verzi systému Wear OS, ukázat již na dnešní akci, která se uskuteční v průběhu virtuální části veletrhu MWC.

Hodinky řady Galaxy Watch 4 už Samsungu unikly před několika dny, nyní se k nim přidaly další rendery, které vypadají jako tiskové fotografie. Design hodinek už známe, nyní se k němu přidávají fotografie čtyř základních barevných variant. Watch 4 budou k dostání v černé, olivově zelené, v růžovozlaté a ve stříbrné. Hodinky budou doplněny silikonovými řemínky, které budou samostatně k dostání i v červené, bílé nebo ve žluté.

Hodinky dostanou kruhový Super AMOLED displej a poběží na zatím neznámém 5nm Exynosu. Ve výbavě bude připraven měřič srdečního tepu, okysličení krve, EKG či BIA snímač pro měření podkožního tuku. Hodinky budou k dostání ve dvou velikostech těla, budou podporovat odolnost 5ATM a MIL-STD810G, displej má krýt sklo Gorilla Glass DX+. Uvnitř hodinek poběží nová verze systému Wear OS, na které Samsung spolupracoval s Googlem.

Zatím nejnovější hodinky od Samsungu - Galaxy Watch 3:

Další únik fotek se týká připravovaných zcela bezdrátových sluchátek Galaxy Buds 2, která budou k dostání v zelené, bílé a černé barevné variantě. Zatímco rok 2019 se u Samsungu nesl ve znamení bronzové barvy, loni byla v portfoliu řady Galaxy protěžovaná fialová. A letos by měla stejnou roli plnit zelená. Zda budou nositelnosti od Samsungu představeny již na dnešní akci, bude jasné v 19:15. Živý stream z akce můžete sledovat na YouTube kanálu Samsungu.

Zdroj 91mobiles

Diskuze (2) Další článek: Mobilní pokus o návrat do normálu. V Barceloně dnes začíná veletrh MWC

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , , , , , , Samsun, Dostání, Sluchátko, Buds, Super AMOLED displej, Galaxy Buds