Donald Trump je bez Twitteru. Jeho účet byl s konečnou platností zrušen

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne... Donald Trump dnes nad ránem přišel o svůj Twitterový účet, který byl nenávratně zrušen. A to proto, že opakovaně porušoval uživatelské podmínky Twitteru. Pokud se bývalý profil dosluhujícího amerického prezidenta podíváte, dovíte se jen strohou informaci „Account suspended“.

Twitter se ke smazání účtu Donalda Trumpa rozhodl proto, že hrozilo riziko dalšího podněcování násilí. Připomeňme, že již před dvěma dny byl účet Donalda Trumpa „v podmínce“. Americký prezident však tři problematické tweety smazal, takže mu byl účet obnoven. Jenže na přístupu Donalda Trumpa se evidentně vůbec nic nezměnilo, a tak o účet s 88 miliony followerů s definitivní platností přišel.

Jenže, americký prezident si bez Twitteru zřejmě nedokáže představit svou existenci, a tak pokračoval se svými příspěvky z vládního twitterového účtu @POTUS (33 milionů followerů). Ovšem i tyto nové příspěvky byly Twitterem okamžitě smazány, mj. se týkaly i toho, že chce Trump vytvořit vlastní „svobodnou“ sociální síť podobnou Twitteru. Ten mimochodem není jedinou sociální sítí, která dává od Trumpa ruce pryč. Facebook před několika dny oznámil, že účet Donalda Trumpa bude až do konce jeho volebního období (20. ledna) pozastaven.

Diskuze (148) Další článek: Hyundai potvrzuje spolupráci s Applem na vývoji auta. Máme však i jednu nemilou zprávu…

Témata článku: , , , , , Follow, Donald Trump, Follower, Konec platnosti, Platnost, Safe, Sociální síť, Account, Americký prezident