Dotkněte se stříbrného plátna s novým Xiaomi Mi 11

V mnoha ohledech průlomová novinka Xiaomi, kterou v České republice distribuuje společnost Witty Trade s.ro., vás jednoduše ohromí.

Jako jeden z prvních smartphonů ho totiž bude pohánět nový čipset Qualcomm® Snapdragon™ 888 a pochlubí se nádherným 6,81“ AMOLED Dot displejem. Hlavní roli bude hrát především fotoaparát, který se představí největší rozlišení ve své kategorii. 

Ale tady právě výčet nekončí, protože Xiaomi s modelem Mi 11, který se v Česku začne prodávat od 18. 3. za bezkonkurenční cenu, zároveň stíhá naslouchat fanouškům i měnit zažitá pravidla hry na poli software.

Klapka, kamera, akce!

Nejnovější model Xiaomi se nezastaví před žádnou výzvou během focení nebo natáčení. A práci za kamerou usnadní pokročilé AI funkce. S takovým obsazením dostanete jako tvůrce nekonečnou volnost v kreativitě. Navíc vám k tvorbě pomohou hlavní 108Mpx širokoúhlý, 13Mpx ultra-širokoúhlý a 5Mpx telemakro objektiv. Dohromady nabízí působivé snímky krajin, křišťálově čisté detaily i efektní rozostření scény. O nádherná selfie nebude nouze s 20Mpx přední kamerkou, která je nově ve formě tečky pro největší využití displeje.

Už je tomu několik let, co se jako předpoklad kvalitních fotek neméně spoléhá i na softwarové zpracování. Redukce šumu probíhá při nočním natáčení až na úrovni RAW a nastavuje tak nové průmyslové standardy. Ovládání záběrů v nejnáročnějších světelných situacích zvládá Mi 11 díky HDR10+ a novému režimu Pro Time-lapse. Ten bleskurychle upravuje třeba rychlost závěrky, ISO a clonu.

Ponořte se do práce s obrazem také díky funkcím AI Erase 2.0 a Magic Zoom. S první odstraníte z fotek nežádoucí objekty nebo čáry, druhá přibližuje a oddaluje kameru stejně jako je tomu v populárních thrillerech. Hollywood v genech nové Mi 11 potvrdí i zážitek z reproduktorů Harman Kardon.

Displej i prostředí nádherné na pohled

Prémiový 6,81“ AMOLED displej s obnovovací frekvencí 120 Hz oslní jak na pohled, tak při používání. Dechberoucí čistotu i plynulé barevné přechody najdete i ve videu díky technologii Super Resolution, která videa s nízkým rozlišením upgraduje na kvalitu WQHD+ bez obav ze zvýšené spotřeby dat.

Optimalizace se dočká i rozhraní MIUI, které v nové verzi 12.5 po úplném přepracování spotřebuje o 15 % méně energie a je až o 22 % úspornější na procesor. Například gesta dostala své vlastní vlákno, takže nezpomalují ostatní úkoly a odezva je doslova okamžitá. Oproti jiným výrobcům navíc už můžete odinstalovat naprostou většinu systémových aplikací a volné místo využít podle svého.

Klepněte pro větší obrázek

Volnost nejen díky průlomovému výkonu

Nejnáročnější operace při zpracování obrazu, funkční prvky AI nebo možnost optimalizací zvýšit výkon a omezit spotřebu. Nic z toho není dílem náhody. Xiaomi Mi 11 je mezi prvními telefony s nejnovějším procesorem Qualcomm® Snapdragon™ 888. Ten disponuje zatím nejpokročilejší 5nm technologií. Má v sobě oproti předchozím verzím také přímo zabudovaný modem 5G, takže výhody maximální porci výkonu a úsporu baterie získá Mi 11 i v bleskovém internetovém připojení.

Pro maximální uživatelský zážitek se můžete těšit na pořádnou kapacitu 4600 mAh ve vaší baterii. Dostáváte totiž i trojitou kombinaci 55 W kabelového, 50 W bezdrátového a 10 reverzního nabíjení třeba pro sluchátka. Není se proto potřeba obávat jakéhokoliv dalšího dobrodružství. Xiaomi potěší navíc ještě nabíječkou, kterou najdete v balení přímo s Mi 11, a to rovnou plných 55 W.

Mi 11 pořídíte ve variantách 8 GB + 128 GB za 19 999 Kč a 8 GB + 256 GB za 21 499 Kč. V období 18 – 24. 3. při koupi novinky dostanete jako dárek chytré hodinky Mi Watch.

O XIAOMI

Xiaomi je nejrychleji expandující značka elektroniky a smartphonů. Na českém trhu působí Xiaomi oficiálně od září 2017. Jedním ze dvou oficiálních distributorů značky Xiaomi je pro Českou republiku společnost Witty Trade s.r.o., která disponuje oficiální licencí pro distribuci produktů. Oblíbenost značky, která se vyznačuje hlavně excelentním poměrem cena/výkon, roste v ČR raketovým tempem. Chytrý telefon Xiaomi vlastní každý šestý Čech. Chytré hodinky nebo náramek této značky pak dokonce každý druhý. Xiaomi je v současné době čtvrtou největší světovou značkou smartphonů a založila největší světovou platformu pro spotřebitele IoT s více než 132 miliony inteligentních zařízení (bez započtení smartphonů a notebooků) připojených k její platformě. V současné době jsou produkty Xiaomi přítomny ve více než 80 zemích a regionech po celém světě a mají vedoucí postavení na mnoha trzích.

Více informací: www.xiaomi.cz

Další článek: O2 vypne 3G ve třech vlnách. Nejdříve se stará síť rozloučí s Prahou

Témata článku: ,