Dynavix 9: chytré trasy a další novinky

Dynavix představil inovovanou verzi své navigační aplikace s pořadovým číslem 9. Mezi klíčové novinky patří zařazení funkce Chytrá trasa. Ta při hledání optimální trasy uvažuje denní dobu a obvyklé dopravní zácpy v určitých úsecích. V podstatě se jedná o funkci IQ Routes, se kterou přišel TomTom. A jelikož TomTom vlastní TeleAtlas, nabídnul anonymně posbíraná data od uživatelů svých navigací pro zapracování do mapových podkladů a tím i k využití konkurencí. Informace jsou ale součástí teprve nejnovějších mapových podkladů, které přitom s aktualizací aplikace automaticky a zdarma nezískáte.

Mezi další inovace patří přepracované uživatelské rozhraní, které vsází na světlé barvy a oblé tvary. Na pohled působí rozhodně příjemným dojmem. Dále se zlepšila práce s body zájmu, konkrétně možnost upozorňování na vybrané kategorie bodů ležících podél naplánované trasy. V neposlední řadě by se měl urychlit start aplikace i práce s mapou.

Dynavix 9 bude standardně v přístrojích prodávaných během první poloviny května, v této době by se měl objevit i bezplatný update pro stávající majitele verze 8. Instalace probíhá prostřednictvím aplikace Dynavix Manager.


 

 

 

Diskuze (9) Další článek: Twitter získal společnost Cloudhopper, vylepší SMS servis

Témata článku: , Chytré, Nov, Novinky