Dynavix uvádí dvě nové automobilové navigace

Tera a Nano Lite, tak se jmenují dvě nové automobilové navigace s logem Dynavix. Obě budou vybaveny nejnovější verzí navigační aplikace Dynavix 9, o které jsme psali minulý týden. Mezi hlavní novinky patří funkce Chytrá trasa, tedy výpočet trasy nejen dle základních kritérií, ale i denní doby.

Dynavix Tera nabízí rozměrný, 5" displej a především mapy všech států Evropy. Z doplňkových funkcí a schopností nechybí nic podstatného, zmiňme podporu bluetooth, handsfree, FM vysílač, dokonce i AV vstup a RDS-TMC. V základním balení navíc nechybí ochranné pouzdro a aktivní držák do automobilu. Doporučená cena byla stanovena na 8 490 Kč a zahrnuje bezplatné aktualizace mapových podkladů celé Evropy po dobu tří let.

Dynavix Tera vyniká displejem s úhlopříčkou 5"

Nano Lite je odlehčenou verzí modelu Nano. Nabízí standardní 4,3" displej, mapy Evropy a mimo jiné i aktivní držák do automobilu. Od standardní verze se novinka s přídomkem Lite liší absencí externího RDS-TMC přijímače a také jiným rozložením paměti. Starší model disponoval 1 GB interní paměti, s přístrojem jste však obdrželi paměťovou kartu microSDHC s čtyřnásobnou kapacitou. U novinky byla vnitřní paměť povýšena právě na 4 GB, slot pro karty však zůstane v základu prázdný. Doporučená cena je 4 890 Kč, zde však bez tříleté bezplatné aktualizace mapových podkladů.


Model Nano Lite přišel o externí RDS-TMC přijímač

Diskuze (1) Další článek: Další ekologie do mobilů? První papírová SIM karta

Témata článku: , UVA, Auto, Nov, Automobil, Standardní verze, Nové auto