E-mail na Atlasu dostupný přes Vodafone Live!

V srpnu to byl Seznam.cz (čtěte zde), dnes se dostalo i na Atlas.cz. Společnosti Vodafone ČR a Atlas.cz uzavřely dohodu o zpřístupnění e-mailových schránek přes mobilní portál Vodafone live! Od dnešního dne tak zákazníci získají pohodlný a rychlý přístup ke své e-mailové schránce na Atlasu přímo ze svého mobilního telefonu.

„Kromě jednoduchého přístupu je největší výhodou služby především fakt, že zákazníci neplatí za stažená data nebo dobu připojení, jak je tomu u jiných datových služeb, ale denní, týdenní nebo měsíční paušál. Transparentní a jednoduchá cenová politika je jedním z hlavních strategických pilířů, díky kterým měníme pravidla pro zákazníky; zpřístupnění e-mailové schránky přes Vodafone live! vyjde zákazníky na 45 Kč za měsíc.“

Cenová politika je úplně stejná, jako v případě Seznamu.cz: měsíční paušál pro přístup k e-mailu činí 45 Kč, týdenní 30 Kč a denní 7 Kč (přenesená data se neplatí). E-mail má na portálu Vodafone live! téměř stejné uživatelské rozhraní jako na Atlasu a jednoduché řešení bez složitého nastavování telefonu, kteréocení zejména běžní uživatelé preferující jednoduchost řešení. Při práci s e-maily je zachována možnost stahovat, zobrazovat a posílat přílohy.

Zákazník nemusí nic aktivovat; pouze se stisknutím tlačítka Live! připojí na portál Vodafonu a přihlásí se do své e-mailové schránky na Atlas.cz.

Diskuze (3) Další článek: O2 Benefit: soutěž o vstupenky na Sázavafest

Témata článku: , , , Atlas, Pře, Voda, DOS,