Elon Musk a Tesla Cybertruck terčem vtipů. Vybrali jsme ty nejlepší

Praktický jako pick-up, výkonný jako sporťák. O přednostech Tesly Cybertruck není sporu, ale design budí kontroverze a prezentace s rozbitím „nerozbitného“ skla se stala terčem nespočtu internetových vtipů. Nechme teď stranou, zda to byla opravdu nehoda, nebo geniální marketingový tah, a pojďme se podívat na najpovedenější meme.

Cybertruck disponuje karoserií zaručující maximální pevnost a ochranu cestujících. Kromě odolného vnějšího pláště jsou i všechny ostatní komponenty mimořádně pevné a odolné. Plášť je z ultrapevné nerezové oceli 30X válcované za studena a okny z tvrzeného skla.

Výkonný motor a nízké těžiště zajišťují mimořádnou kontrolu trakce a točivý moment — umožňují tak zrychlení z 0 na 60 mph za pouhých 2,9 sekundy a dojezd až 500 mil. Cybertruck však myslí i na komfort. Nabízí pohodlné sezení pro šest osob a dodatečný úložný prostor pod sedadly druhé řady. Pozornost zaslouží i 17" dotyková obrazovka palubního počítače s novým uživatelským rozhraním. Sériová výroba začne až koncem roku 2021, cena odstartuje na 39 000 dolarech (cca 1,1 miliónu korun).

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Nejdiskutovanější moment prezentace. Byla to opravdu nehoda, nebo geniální marketingový tah?
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Najdou se i grafické práce, které nevtipkují, ale rozvíjejí myšlenku Cybertrucku. Jak by se vám líbil sporťák ve stejném designu?
Diskuze (21) Další článek: Srovnávací test 20 powerbank. Které funkce potřebujete, které můžete s klidem vynechat

Témata článku: , , Zombie, Cybertruck, Plášť, Elon, Sporťák, Vtip, Terč, Sklo, Marketingový tah, Pikaču, Sezení, Terč vtipů, Prezentace