Elon Musk znovu překvapil, tentokrát vyprodukoval song. Poslechněte si jej přímo v článku

Elon Musk, hvězda současného technologického byznysu, člověk, který mění automobilový průmysl i oblast vesmírného cestování, fušuje do fotovoltaiky a neuromedicíny, svými tunely hodlá změnit dopravu v přeplněných metropolích a konceptem Hyperloop způsob, jakým cestujeme na velké vzdálenosti.

Také rád šokuje, má smysl pro humor a produktové úlety. Jedním z nejznámějších je plamenomet Not a Flamethrower, ale bylo a jistě i bude jich více. Aktuální odskok opět překvapuje – Musk složil elektronickou hudbu, skladbu Don't Doubt ur Vibe. Zdarma si ji můžete poslechnout na Soundcloudu, nebo přímo ve widgetu níže.

Musk teasoval skladbu na Twitteru, přejmenoval se tam na E „D“ M, později ukázal fotky z profesionálně vyhlížejícího studia, až konečně vypustil samotné čtyřminutové dílo. Umění je věc značně subjektivní, názor si udělejte sami, ale třeba americký Engadget Muskův nejnovější počin glosoval slovy „Talentovaní umělci jako Billie Ellish ukázali, jak stvořit hudbu schopnou vyhrát Grammy i s málem technologie. Ale jak to dopadne, když se do toho pustí někdo, kdo má hodně technologie, ale jen málo talentu?“ Závěrem se ale editoři shodli, že Elon už tweetnul horší věci :-)

Diskuze (6) Další článek: Intriky ministerstva se mění v tragikomedii. Odvolání Nováka i jmenování Továrkové mohou být v rozporu se zákonem

Témata článku: , , , Grammy, Skladba, URL, Článek, Hudba, Elon, Song