Eurotel a vánoční boj o přízeň zákazníků

Eurotel se na Vánoce rozhodl zapojit své zákazníky do soutěže o neobvyklé zájezdy a mobilní telefony. Také jim nabízí snížení aktivačních poplatků.

Včera odstartovala velká vánoční SMS hra Eurotelu. Všichni stávající zákazníci obdrží do poloviny prosince poštou nebo formou SMS osobní herní kód, a tak se budou moci hry zúčastnit. Noví zákazníci svůj kód naleznou ve vánočních Go sadách nebo u vánočních telefonů.

Vyhrává skutečně každý

Podmínkou účasti v soutěži je odeslání SMS s klíčovým slovem VANOCE následovaným soutěžním kódem na číslo 999235. Každá herní esemeska obdrží pořadové číslo, podle něhož bude určeno, kterou výhru hráč získává. Soutěžní SMS je zpoplatněna standardní sazbou dle tarifu zákazníka.

Největším lákadlem je asi hlavní výhra – zájezd do Ledového hotelu ve Švédsku. Dále mohou hráči získat pobyt v horkých lázních na Islandu, výlet do Petrohradu, prodloužený víkend v některém z evropských měst nebo výlet horkovzdušným balónem. Ve hře jsou samozřejmě také mobilní telefony.

Všichni, kteří se SMS hry zúčastní a nevyhrají některou z hlavních cen, obdrží deset volných esemesek. Výhercem se tedy nakonec stane každý zákazník, který vstoupí do hry a splní její podmínky.

Na Staroměstském náměstí v Praze při této příležitosti vyroste ledové království. Uprostřed něho bude ledová plocha, která bude sloužit jako kluziště. Slavnostní otevření je naplánováno na 30. listopadu na 17 hodin a sklouznout se můžete až do 29. prosince 2003. Přijet má mimo jiné i islandský sochař, který bude přímo na místě vytvářet sochy z ledu.

Noví i staří zákazníci si přijdou na své

Ve vánoční nabídce jsou také speciální malé Go sady. Za 150 Kč získáte kartu SIM s přednabitým kreditem ve výši padesát korun. Nebo si můžete pořídit zvýhodněné Go sady s telefony Siemens A55 a Philips Phisio 121 za 1 995 Kč. Pro nové zákazníky předplacených služeb je ve všech vánočních Go sadách přednastaven tarif Special Go.

Stávající zákazníci paušálních služeb se mohou těšit ze zvýhodnění aktivačních poplatků. Pro zájemce o dotovaný telefon klesla aktivace z 2 995 Kč na 995 Kč. Aktivace u nedotovaných telefonů je snížena ze 495 Kč na 1 Kč.

Slevy se dočkají i zájemci o neomezený internet, kteří mohou tarif Data Nonstop aktivovat za 1 045 Kč oproti původním 3 145 Kč. Jako vánočním dárek se vám může hodit dotovaný modem Siemens MC 35i terminal pro připojení domácího PC, a to za pouhou korunu.

Diskuze (30) Další článek: Nokia Game 2003: den třetí

Témata článku: , , , Siemens A55, Zak, Euro, Horkovzdušný balón, Boj, Hlavní výhra, Euro &, Přízeň, Ledové království, Zákaz, Přízeň zákazníků