Eurotel chystá zvýhodněné volání mezi dvěma čísly (oživeno)

Na webových stránkách našeho největšího operátora jsme narazili na zajímavé upozornění, píše se zde o nové službě Eurotel Duet pro výhodnější volání mezi dvěma osobami. Více informací bude k dispozici tuto středu. Ačkoli Eurotel již nabízí podobnou věc pod názvem Tandem, v tomto případě se bude pravděpodobně jednat o variaci na Moji Jedničku od Oskara (psali jsme zde). Více budeme vědět každopádně ve středu, sledujte nás.

Oživeno: Služba Eurotel Duet nabízí výhodnější volání mezi paušálem a kartou Go - hovorné je nižší o dvacet procent. U uživatele s paušálem navíc platí sleva i na MMS a SMS. Aktivace služby je bezplatná. Pokud však zákazník v průběhu jednoho měsíce provede více aktivací (tj. změní číslo, se kterým se páruje), bude mu účtováno 95 korun.

Uživatel Go může navíc při dobíjení získat volný kredit ve výši deseti procent z dobíjené částky. Tu lze využít tehdy, pokud paušální zákazník, s nímž má Duet aktivován, využije službu Dobíjení Go přes účet zákazníka se smlouvou. Eurotel rovněž umožňuje zasílání informační textovky v případě, že má uživatel Go nízký kredit.

Více informací se dozvíte v zítřejším podrobném článku.

Diskuze (34) Další článek: Nokia stále zvyšuje odstup od konkurence

Témata článku: , Euro &, Euro, Volání, Mez