Eurotel čtenáři odpustil útratu 180 000 Kč (přehled bleskovek)

Neuteklo vám něco? - T-Mobile reaguje na zvýšení DPH - S fotomobilem už se nedostanete ani do kina - Budeme dobíjet mobily pouze jednou za měsíc? - Prodej mobilů Siemens výrazně roste - a další zajímavosti.

V tomto článku naleznete přehled bleskovek vydaných od pondělí do dnešního dne. Seřadili jsme je od nejčtenějších.


Eurotel čtenáři odpustil útratu 180 000 Kč, která vznikla záměnou SIM karet
Pokud jste ve Fóru sledovali kauzu s omylem prodatovanými sto osmdesáti tisíci korunami, vězte, že má dobrý konec. Eurotel našemu čtenáři tento omyl odpustil s tímto odůvodněním.

T-Mobile reaguje na zvýšení DPH
Na základě usnesení Parlamentu České republiky se od 1.1.2004 mění sazba daně z přidané hodnoty u většiny služeb z 5 % na 22 %; tato změna se týká i služeb telekomunikačních.

Koupíte si dotovaný mobil a dostanete k němu ještě 150 dolarů
Dotované mobily všichni známe, viděli jsme telefony za korunu a slyšeli, že v zahraničí se k smlouvám na dobu určitou dávají mobily úplně zdarma.

S fotomobilem se už nedostanete ani do kina (oživeno)
Na pondělní singapurské premiéře třetího dílu ságy Pán prstenů nazvané Návrat krále jsou kromě obvyklých audiovizuálních zařízení jako videokamery zakázány také mobilní telefony s fotoaparátem.

Budeme dobíjet mobily pouze jednou za měsíc?
Společnost Hitachi oznámila, že v roce 2005 nasadí do sériové výroby palivové články jako náhradu za současné akumulátory u kapesních počítačů.

Prodej mobilních telefonů Siemens výrazně roste
Siemens, divize Mobilní informace a komunikace (Siemens mobile), ve 3. čtvrtletí letošního roku dodala na světový trh přes 12,1 milionu mobilních zařízení.

Přiložte si k uchu topení aneb Parodie na volání s N-Gage
Na stránce www.sidetalkin.com jsou velmi vtipné fotografie, které parodují volání s Nokií N-Gage, kdy si telefon musíte přiložit hranou k uchu.

Oficiální vyjádření T-Mobilu k nedostatku vánočních tašek
Zájem o vánoční nabídku T-Mobile projevily desetitisíce zákazníků, které do prodejen láká především vánoční dárek v podobě značkové tašky Puma.

Nejchytřejší Neonode N1: fraška pokračuje
Chytrý, při uvedení loni na podzim snad i nejchytřejší mobilní telefon Neonode N1 byl opět odložen. Původně se měl začít prodávat už na jaře, ale v květnu švédský výrobce prohlásil, že vývoj ještě pár týdnů potrvá.

Kteří hlasující získali výhry v průzkumu Mobilní operátor roku 2003?
Vyhlášení výherců z hlasování v průzkumu Mobilního operátora 2003. Možná jste vyhráli právě vy, pojďte se o tom přesvědčit.

Dokumenty Wordu a Excelu na displeji mobilu
Sharp spolu s kanadskou společností BitFlash představil novou technologii pro zobrazování vektorové grafiky na displeji mobilních telefonů.

Sony Ericsson T630 - první zkušenosti
Na internetu se objevilo několik článků, které popisují zkušenosti se Sony Ericssonem T630. Ten byl představen v říjnu a psali jsme o něm právě zde.

Jak říkat telefonům, které nejsou véčka?
Závidím svým zahraničním kolegům, kteří připravují články v angličtině, protože mají jasně rozlišený termín pro běžný telefon a pro véčko.

S Nokií N-Gage se dá telefonovat jako s normálním mobilem
Nokia svoji herní konzoli N-Gage postavila tak, že sluchátko je umístěno na horní úzké hraně a při správném způsobu telefonování vám na hlavě vyroste ucho Mickey Mouse.

Německo má mobilní síť třetí generace, ale nedá se v ní telefonovat
Německý Vodafone spustil v pilotním provozu mobilní síť třetí generace - UMTS. Je k dispozici asi ve stovce německých měst, o úrovni pokrytí se ale nemluví a nemáme k němu podrobnější informace.

Soud zamítl žalobu poslance Tlustého na Eurotel
Server iDnes.cz právě vydal zprávu, že soud zamítl žalobu poslance Vlastimila Tlustého na Eurotel. Šlo v ní o známou kauzu s odposloucháváním mobilního telefonu, kdy Vlastimil Tlustý našel v hlasové schránce záznam své schůzky.

Mobil Sanyo se sluchátkem-nesluchátkem
Jeden z japonských mobilních operátorů oznámil, že do konce roku začne prodávat mobilní telefon Sanyo, který kromě běžného sluchátka používá i tzv. vibrační reproduktor.

Počet uživatelů t-zones dosáhl celosvětově téměř 5 miliónů měsíčně
Služby multimediálního portálu t-zones společnosti T-Mobile nyní využívá více než 4,9 miliónu unikátních aktivních uživatelů měsíčně, a to na pěti evropských trzích, kde T-Mobile působí.

Java pohár vyhrála aplikace pro diabetiky
Soutěž pro příznivce programovacího jazyka Java vyhrála mobilní aplikace Pomocník diabetika, která pomáhá diabetikům. Umožňuje kontrolu nutriční hodnoty jídel, plánování tělesné aktivity i zaznamenání údajů o samotné léčbě.

Motorola představila nové Bluetooth sluchátko
Americká Motorola představila v těchto dnech nový headset s podporou technologie Bluetooth pod názvem HS810. Ten by měl patřit mezi nejmenší zařízení tohoto typu na trhu.

Novinka: příspěvky ve Fóru už můžete odebírat e-mailem
Trvalo to sice déle, než jsme slibovali, ale nová funkce je tady. Při zakládání nového tématu ve Fóru je nastaveno automatické přeposílání reakcí na vaši e-mailovou adresu (jde to samozřejmě vypnout).

Samsung a LG: co uděláme se Symbianem?
U obou dvou jihokorejských značek, Samsungu a LG, se dějí zaznamenáníhodné věci kolem podpory operačního systému Symbian.

Váš názor Další článek: Samsung a LG: co uděláme se Symbianem?

Témata článku: , , Nokia N-Gage, Sony Ericsson T630, Čtenáři, Fraška, Blesk, Vlastimil, Švédský výrobce, Dobrý konec, Mickey Mouse, Přehled, Nový headset, BLE, Pře, Euro, Euro &