Eurotel Data Expres (CDMA) má 10 000 uživatelů

Tisková zpráva

Počet zákazníků služby Eurotel Data Expres překročil hranici 10 tisíc

Po necelých dvou měsících od spuštění neomezeného vysokorychlostního mobilního přístupu na internet zaznamenal Eurotel více než deset tisíc zákazníků služby Eurotel Data Expres

Praha, 29. září 2004 – Společnost Eurotel Praha, spol. s r. o., v minulém týdnu překročila hranici deset tisíc aktivací služby pro neomezený vysokorychlostní mobilní přístup na internet Eurotel Data Expres. Tato služba je založena na technologii CDMA2000 1xEV-DO ve frekvenčním pásmu 450 MHz, kterou Eurotel na počátku srpna uvedl do provozu jako první na světě.

„Zájem o službu Eurotel Data Expres předčil naše očekávání a svědčí o tom, že se nám stejně jako v případě uvedení tarifu Eurotel Data Nonstop podařilo správně identifikovat na mobilním trhu potenciál pro rozvoj,“ řekl Michal Heřman, zastupující generální ředitel společnosti Eurotel Praha, spol. s r. o. „V současné době nabízíme široké portfolio služeb pro mobilní přístup na internet, z něhož naši zákazníci mohou volit skutečně podle svých potřeb,“ dodal.

Vysokorychlostní mobilní internet zákazníkům umožňuje provádět na počítači snadno více činností najednou, dostupnější jsou například také hudba, video i další formy multimediální zábavy z internetu. Je možné připojovat se doma, na terase nebo v hotelovém pokoji. Vzdálený přístup do firemních síti je rychlý, stejně jako stahování, či manipulace s velkými dokumenty.

Zákazníci pak zvláště oceňují jednoduchou instalaci, snadnou dostupnost služby a její velmi rychlé zprovoznění. Službu Eurotel Data Expres lze objednat ve značkových prodejnách Eurotel, u autorizovaných dealerů a prodejních partnerů společnosti Eurotel, včetně značkových prodejen ČESKÉHO TELECOMU, a. s.

Diskuze (31) Další článek: Náramkové hodinky bez čísel i rafiček

Témata článku: , , #cd, Data, Euro &, Euro, Autorizovaný dealer