Eurotel Data Nonstop už za 649 korun (přehled bleskovek)

T-Mobile už má taky paušál na internet - Go karta jen za 59 korun - Od ledna bude levnější ADSL - Jak se Oskar zachová při změně DPH? - Oznamovací tón při volání nahradí hudba - a další zajímavé zprávy.

V tomto článku naleznete přehled bleskovek vydaných od pondělí do dnešního dne. Seřadili jsme je od nejčtenějších.


SIM karta Go je k dostání jen za 59 Kč (oživeno)
Hezky se mobilní operátoři předhánějí. Eurotel před Vánocemi snížil cenu malé sady Go, tedy samostatné karty SIM, na 150 Kč. Poté zareagoval T-Mobile, který ji zlevnil na stovku, Eurotel šel potom ale ještě níž.

Pochvala Oskarovi za upozornění o konci akční nabídky
Od Oskara jsem právě dostal textovou zprávu s upozorněním, že brzy skončí platnost akční nabídky balíčku Moje MMS, v jejímž rámci se dalo poslat deset MMS měsíčně zdarma.

Eurotel Data Nonstop už za 649 korun
Od středy, 3. prosince 2004, začne společnost Eurotel Praha, spol. s r.o. nabízet svým stávajícím a novým zákazníkům tarif Eurotel Data Nonstop za 649 Kč a k tomu 100 volných minut na volání.

T-Mobile uvedl novinky v datových službách (oživeno)
Ve čtvrtek se konala tisková konference T-Mobilu zaměřená na oblast datových služeb. Největší novinkou bylo uvedení neomezeného paušálu na internet přes GPRS.

Nové mobily u Eurotelu: Sony Ericsson P900, Nokia 3200, Philips 530 a další
Eurotel v prosinci do své nabídky zařadí několik nových mobilních telefonů, jejich dotovanou i nedotovanou cenu můžete odhalit v této krátké zprávě.

Legrační chybové hlášení na webu Oskara
Následující text, který se zobrazí, když na Oskarově webu zadáte neexistující adresu, by si zasloužil nominaci do soutěže nejlepší chybová hláška roku.

Od ledna bude nejlevnější ADSL za 899 Kč (bez DPH), i stávající varianty zlevní
Za měsíční paušál 899 Kč (1097 Kč včetně 22% DPH) nabídne od 5.ledna 2004 svým zákazníkům vysokorychlostní připojení k internetu prostřednictvím technologie ADSL ČESKÝ TELECOM.

Aktuálně: jak se Oskar zachová při změně DPH?
Zákazníci telekomunikačních společností se začínají připravovat na to, že budou od příštího roku platit víc. Od 1. ledna se totiž zvyšuje sazba DPH u telekomunikačních služeb z pěti na 22 procent.

Přívěsek prozradí, zda je v dosahu síť Wi-Fi
Kensington nabízí malý přívěsek, který prozradí, jestli je v dosahu bezdrátová síť Wi-Fi, a pomocí tří kontrolek navíc ukáže sílu signálu. Není třeba zapínat notebook, stačí stisknout tlačítko.

Nový způsob psaní na Sony Ericssonu P800/P900
Poměrně neznámá firma Symbitz nabízí pro Sony Ericsson P800 a P900 novou softwarovou klávesnici. Je zajímavá tím, že tlačítka využívají plochu celého displeje a jsou průhledná, takže je pod nimi vidět psaný text.

Siemens A52: za šest set se opravdu vyplatí (pro dlouholeté uživatele Oskarty)
Čtenář nás upozornil, že Oskar zlevnil mobilní telefon Siemens A52, což se hodí v souvislosti se současnou akcí pro věrné uživatele Oskaret.

Oznamovací tón při volání nahradí hudba
Jeden z jihokorejských operátorů nabízí svým uživatelům změnu oznamovacího tónu, který lidé uslyší, když vám budou volat. Místo obvyklého a nudného "tůt tůt" můžou volajícímu zahrát libovolná hudba nebo další zvuky dle vlastního výběru.

Víte, kdo je největší světový výrobce digitálních fotoaparátů? Nokia ...
Nokia včera ve Spojených státech amerických pořádala další ze svých setkání s investory. Při prezentaci marketingového ředitele Anssi Vanjokiho, který po velkém novoročním třesku a restrukturalizaci firmy bude mít na starost divizi multimédií, se objevila zajímavá informace.

Nový levný kapesní počítač s Wi-Fi od Dellu
Společnost Dell rozšířila své portfolio kapesních počítačů o nový přírůstek Axim™ X3. Jedná se o tenké a kompaktní PDA s integrovaným bezdrátovým připojením za cenu 11 980 Kč bez DPH.

Nový NEC 525: budeme muset Americe závidět mobily?
NEC minulý týden na americkém trhu uvedl nové véčko 525, které přinejmenším opravdu velmi dobře vypadá. Prodává se u operátora AT&T za nedotovanou cenu 470 dolarů, jako dotovaný je k dispozici za 200 dolarů.

Nefunguje posílání e-mailů přes Eurotel?
Pokud při posílání e-mailů používáte Eurotel Data Nonstop nebo jinou službu Eurotelu, možná právě zkoumáte, proč nemůžete odeslat žádnou zprávu.

Návod: jak psát SMS na Nokiích 7650, 3650, 6600 a N-Gage bez háčků a čárek
Mobilní telefony Nokia z řady Series při psaní SMS pomocí slovníku T9 používají českou diakritiku a do jedné zprávy se tak vejde jen přibližně sedmdesát znaků.

Windows Mobile na Sony Ericsson P800/P900
Nie nepodarilo sa zatiaľ nikomu portovať Windows Mobile na chytrý telefón Sony Ericsson P800 alebo P900. Avšak vďaka programu Tracker 3.0 a tomuto skinu si môžete zmeniť vzhľad uživateľského prostredia Vášho telefónu.

Zlaté pero pro Sony Ericsson P800 za deset tisíc
Pokud nevíte co s penězi, na anglickém webu www.metalstyli.com jsou v nabídce velmi exkluzivní pera pro chytrý Sony Ericsson P800.

Možný problém s MDA II: půjdou spustit programy?
Aj keď český T-Mobile plánuje uviesť MDA II na trh až v priebehu budúceho mesiaca, niekoľko operátorov v západnej Európe už s distribúciou komunikátorov založených na koncepte HTC Himalaya (oficiálne označenie výrobcu) začalo.

Oskar: dobíjení v bankomatech České spořitelny (nyní už oficiálně)
Oskar před Vánocemi zpříjemní život zákazníkům s předplacenými kartami. Oskartu si totiž mohou od nynějška dobít i v 1052 bankomatech České spořitelny.

Samsung chce být jedničkou v mobilních telefonech
V nasledujúcich 7 rokoch plánuje, podľa servera The Korea Times, firma Samsung utŕžiť z predaja mobilných telefónov nie menej ako 25 miliárd USD.

Nové PDA s Palm OS od Lenovo
Na diskusnom fóre serveru Hi!PDA sa objavili obrázky nového vreckového počítača s Palm OS 5.3SC od čínskej firmy Lenovo. Presné označenie modelu nie známe.

Sony zavírá službu Style Imaging, kterou využívaly i Sony Ericssony
Dnes mi do e-mailové schránky přišla zpráva, že Sony zavírá svůj mobilně-internetově-fotografický portál Sony Style Imaging. Do konce roku mají uživatelé možnost stáhnout si své snímky do počítače a od 1. ledna je ale definitivní konec.

Šuškanda: Oskar bude mít GSM bankovnictví s Poštovní spořitelnou
Doslechli jsme se, že od 1. prosince Oskar spustí službu M-Banka (GSM bankovnictví) s Poštovní spořitelnou. Dnes lze bankovní služby z mobilního telefonu s touto bankou ovládat pouze prostřednictvím karty T-Mobilu.

Aktualizovaný slovníček na MobilManii
Po dlouhé době jsme aktualizovali Slovník na MobilManii. Jeho novou verzí jsme více příbližíli běžnému uživateli. Odstranili jsme z něj složité technické definice a přidali výrazy, se kterými se můžete v našich článcích běžně setkat.

Mobile Phone Tools 2.0 pro nové Motoroly
Motorola v pátek uvedla novou verzi softwaru pro správu Motoroly V300 a dalších novinek, jeho název je Mobile Phone Tools a nyní k nám přichází s označením 2.0.

Tip: recenze z poslední doby, které byste neměli minout
V nedávné době jsme na MobilManii vydali řadu recenzí mobilních telefonů, na které si dovolujeme upozornit. Jejich přehled naleznete v této bleskovce.

Nastavení wapu Nokie 6600 u slovenského Eurotelu
Na Slovensku podporuje wap verze 2.0, který Nokia 6600 vyžaduje, pouze EuroTel. U operátora Orange proto zatím nelze Nokii 6600 plnohodnotně využívat, podobně jako u nás u Oskara.

Váš názor Další článek: 29.11.2003 14:20 Flo Boarding a finálová hra ke stažení na váš počítač

Témata článku: , , Nokia 3200, Nokia 6600, Nokia 6600 fold, Nokia 6600 slide, Nokia N-Gage, Philips 530, Siemens A52, Sony Ericsson P800, Sony Ericsson P900, Data, Pře, BLE, Přehled, Definitivní konec, Euro &, Blesk, Neznámá firma, Euro