Eurotel: levnější mobily, nová sada Go

Od 21. května se v nabídce Eurotelu objevuje nová sada Go, snižují se ceny některých mobilů a jiné mobily se zase doprodávají.
Od 21. května se v nabídce Eurotelu objevuje nová sada Go, snižují se ceny některých mobilů a jiné mobily se zase doprodávají.

Nejprve nová sada: jmenuje se Go Bonus a obsahuje mobilní telefon Motorola Talkabout 180, o které jsme psali již v loňském roce. Tento mobil ale funkcemi nijak neoplývá – prakticky umí jen volat a posílat textovky, běžné funkce jako budík abyste pohledali. Cena sady s běžným 500Kč kuponem je 3295 Kč, což je vzhledem k možnostem mobilu docela adekvátní. Součástí je již obvyklá odpovědní karta na 100 Kč.

Zůstaňme ještě u sad Go. Eurotel totiž zlevnil sadu Go Tech s mobilem Motorola V.100 na 5995 Kč. Staří pardálové si jistě pamatují předvánoční cenu 9995 Kč – že by o toto véčko nebyl zájem? V sadě kromě mobilu dostanete také bondovku, ovšem nevím proč tohle uvádí Eurotel jako výhodu; bez ní si totiž nezavoláte.

Kromě těchto novinek Eurotel doprodává sady s mobily Ericsson T10 a Nokia 3210, máte-li zájem, měli byste si asi pospíšit.

Poslední novinka je pro ty, co by rádi využívali datové přenosy GPRS. Ti mají stále v zásadě jen jednu možnost – koupit si mobil Motorola Timeport T260. Bohužel, tento mobil není nic jiného než přebarvený starší P7389i, který nemá prakticky žádné důležité manažerské funkce. Motorolu T260 Eurotel zlevnil z původních 15995 na 9995 Kč, ale i to je na dotovanou cenu docela dost. Protože je to ale jediný mobil s GPRS, může si to Eurotel dovolit.

Diskuze (19) Další článek: Mobily v autě: jen necelá 2 procenta automobilových nehod

Témata článku: , , , Nokia 3210, Sad, Euro, Sada, Nová sada, Mobil, Nov, MOBI, Euro &