Eurotel má problémy s infolinkou a ovládáním služeb (oživeno)

Ve fóru se během dneška objevilo několik příspěvků, které poukazují na zjevně celostátní problémy, které postihly Eurotel. Kromě toho, že se často nedá dovolat na infolinku, není možné aktivovat ani změnit nastavení služeb, aktivovat nové karty SIM apod. Podobně jako hlasový informační systém není plně funkční ani internetový portál Eurotel Live. Na samotné telefonování nebo práci se zprávami ale výpadek nemá vliv.

Problémy nám potvrdil i tiskový mluvčí operátora Pavel Kaidl. V současné době ještě stále není jasné, kdy budou vyřešeny.


Oživeno v pondělí 12.10

Eurotel nám zaslal k problémům, o kterých jsme psali, zaslal podrobnější vyjádření:

Během víkendu došlo k omezení dostupnosti našich infolinek a některých jimi poskytovaných služeb. Toto omezení způsobila závada jednoho z našich vnitřních systémů. Závada byla v průběhu neděle odstraněna. Tímto se naše infolinky staly opět plně funkčními. V žádném případě během tohoto období nedošlo k omezení poskytování základních služeb, jako je telefonování, zasílání a přijímání SMS zpráv či datová komunikace. Za případné komplikace se našim zákazníkům velice omlouváme.

Diskuze (29) Další článek: T-Mobile vypnul doručenky: poradíme, jak to obejít

Témata článku: , Ovládání, Euro, Euro &, Pro +, Info, Průběh neděle