Eurotel Navigace na zkoušku zdarma

Eurotel nabízí svým zákazníkům plnohodnotný navigační systém pro mobilní telefony. Už nemusíte bloudit, mobil vám vždy ukáže správnou cestu. Tak podobně nedávno začínal na MobilManii vyčerpávající článek, který vás se službou Eurotel Navigace seznámí.

Služba byla zprovozněna se zpožděním, ale už běžně funguje. Pokud uvažujete o její aktivaci, můžete využít nabídky operátora a službu si plnohodnotně vyzkoušet na tři dny zcela bezplatně.

Po třech dnech zkoušení už budete muset za službu platit podle následující tabulky. Ceny zahrnují poplatek za navigační službu i ceny za datové přenosy, s výjimkou zahraničí, kde jsou data účtovány podle běžných roamingových sazeb.

Tarif

doba využití cena
Eurotel Navigace Česko

1 den

30 Kč
Eurotel Navigace Česko

1 měsíc

145 Kč
Eurotel Navigace Evropa

1 den

40 Kč
Eurotel Navigace Evropa

1 měsíc

195 Kč

Tarify Eurotel Navigace nejsou účtovány poměrnou částí. Pokud si zákazník tarif aktivuje nebo deaktivuje uprostřed účtovacího cyklu, zaplatí celý měsíční poplatek za využívání služby. Při deaktivaci měsíčního tarifu Eurotel Navigace je služba vždy aktivní do konce kalendářního měsíce. Pokud zákazník tarif deaktivoval uprostřed kalendářního měsíce, může službu v rámci sítě Eurotelu používat až do konce tohoto měsíce. Při aktivaci na 1 den je služba platná 24h od aktivace.

Diskuze (26) Další článek: Eurotel Navigace na zkoušku zdarma

Témata článku: , , Žďár, Euro &, Euro