Eurotel: nový mobil s foťáčkem, Eurotel Komplet s Nokií 3510i

Nový MMS telefon Sharp v nabídce Eurotelu, výhodný Eurotel Komplet nyní i s telefonem Nokia 3510i, sedmým partnerem pro Eurotel GSM Banking je Živnostenská banka, Eurotel opět rozšiřuje službu Dobij Go a zjednodušení cenové struktury informačních a zábavních MMS.

Nový MMS telefon Sharp v nabídce Eurotelu

Od 1. února 2003 uvádí společnost Eurotel exkluzivně na trh nový telefon Sharp GX13, který je označen logem Eurotel. Elegantní mobilní telefon ve tvaru „véčka“ má integrovaný digitální fotoaparát, podporuje služby MMS, Java  technologii, datové přenosy GPRS a je vybaven duálním displejem s barevným rozlišením až 65 000 barev.

Telefon s váhou 107 gramů dále nabízí polyfonní melodie, vibrační vyzvánění, možnost stažení vyzváněcích melodií a log na displej, editor melodií, organizér, adresář (s kapacitou až 500 kontaktů a možností přiřazení obrázku volajícího), hlasové vytáčení, hlasový záznamník, predikci textu při psaní SMS, nebo psaní dlouhých SMS zpráv. Pro Sharp jsou připraveny i nové JAVA hry.

Telefon Sharp GX13 bude k dostání v distribuční síti Eurotelu za zvýhodněnou cenu 8495 Kč při uzavření smlouvy na 24 měsíců. Běžná prodejní cena samotného přístroje je přitom 16995 Kč. Zákazníci Eurotelu mohou při koupi telefonu využít i možnosti nákupu na splátky.

 

Eurotel Komplet nyní i s telefonem Nokia 3510i

Od 1. února 2003 rozšiřujeme nabídku sady Eurotel Komplet o mobilní telefon Nokia 3510i. Sada je opět k dispozici s výhodným tarifem Eurotel Relax bez časového závazku nebo s uzavřením smlouvy na 24 měsíců. Zvýhodněná cena sady Eurotel Komplet Nokia 3510i je 6995 Kč (včetně DPH) při uzavření smlouvy na dobu na 24 měsíců. Součástí nového ET Komplet Nokia 3510i je i originální handsfree sada a nabíječka. Běžná cena za Eurotel Komplet s novým telefonem Nokia 3510i bez časového závazku je 9995 Kč (včetně DPH).

Zakoupením sady Eurotel Komplet získává zákazník celou řadu výhod. Aktivační poplatek je zahrnut již v ceně, zákazník tudíž nemusí tedy platit žádné dodatečné částky a navíc má možnost výběru mezi dotovanou a nedotovanou verzí sady. Výhodný tarif Eurotel Relax nabízí zdarma 30 volných minut a 30 volných SMS zpráv, špičku končící již ve 16 hodin, volání do sítí Eurotel a pevných sítí je již od 2,70 Kč/min a měsíční paušál jen 195 Kč (bez 5% DPH). Nevyužité volné minuty a SMS zprávy se převádějí do dalšího měsíce. Po první provolané minutě začíná účtování hovorů po vteřinách a po třetí minutě je volání o 25 % levnější.

Sedmým partnerem pro Eurotel GSM Banking je Živnostenská banka

Již sedmým partnerem pro Eurotel GSM banking se 3. února 2003 stává Živnostenská banka, a.s. Všichni Eurotel a Go zákazníci, kteří si aktivují GSM banking u Živnostenské banky získají jednoduchý a nepřetržitý přístup ke svému běžnému účtu prostřednictvím služby Eurotel GSM Banking.

Pomocí jedné aplikace na SIM kartě mají všichni zákazníci Eurotelu možnost odkudkoliv (i ze zahraničí) ovládat  bankovní účty až u 7 různých bank. Aplikace pro používání Eurotel GSM banking je nahrána na SIM kartě již od výrobce, odpadá tedy její komplikované nahrávání na pobočce banky. Přístup ke všem bankám je umožněn prostřednictvím univerzálního BPINu, proto při změně či aktivaci nové banky není třeba SIM kartu měnit.

Eurotel opět rozšiřuje službu Dobij Go 

Společnost Eurotel Praha, spol. s r.o. rozšiřuje od 3.2.2003 službu přímého dobíjení předplacených karet  - DobijGo - o nového partnera, kterým je Živnostenská banka, a.s.. Zákazníci Eurotelu, kteří mají učet u této banky, si mohou od 3. února aktivovat službu Eurotel GSM Banking společně se službou DobijGo.

Banka aktivuje službu Eurotel GSM Banking se službou DobijGo na zákazníkově Go SIM kartě na základě žádosti - jednoduchým zasláním speciální aktivační SMS zprávy. V  menu aktivované služby se automaticky zobrazí nová položka s názvem banky, jejíž součástí je i služba DobijGo. Pro dobití vyplní zákazník požadované údaje: číslo svého účtu, telefonní číslo Go, které chce dobít a dobíjenou částku (300, 500, 1000 nebo 2000Kč).

Služba DobijGo poskytuje možnost dobíjení jakéhokoli telefonu s předplacenou službou Go také blízkým a přátelům zákazníka, a to kdykoli a kdekoli i ze zahraničí.

Zjednodušení cenové struktury informačních a zábavních MMS zpráv

Od 1. února 2003 společnost Eurotel zjednodušuje cenovou strukturu pro své tarifní zákazníky za objednání informačních a zábavních MMS zpráv. Původně rozdílné ceny pro tarifní zákazníky se sjednocují s cenou platnou pro zákazníky předplacených služeb Go. 

Diskuze (13) Další článek: Wapujte za desetinu ceny

Témata článku: , , , , Nokia 3510i, Sharp GX13, F +, Mobil, MOBI, Nový mobil, Komplet, Nov, Komp, Euro &, Euro