EuroTel umí SIM Toolkit a další novinky

EuroTel bude od února nabízet karty SIM, které budou mít konečně SIM Toolkitovou aplikaci: Easy Info. Navíc budou mít karty SIM také více místa pro telefonní čísla.
EuroTel od února bude nabízet karty SIM, které budou mít konečně SIM Toolkitovou aplikaci: GSM Info Text a SMS Plus. Karty SIM budou mít také více místa pro telefonní čísla.

Nové karty se SIM Toolkitovou aplikací

Pokud si od 5. února tohoto roku aktivujete běžný tarifní program EuroTelu (tj. ne kartu Go!), získáte novou kartu SIM Info Easy. Tyto nové SIM karty mají zvýšenou paměť telefonního seznamu na 200 záznamů a s aplikací Info Easy, která obsahuje informační služby GSM Info Text a SMS Plus. Tím se konečně usnadní jejich používání; dosud jste totiž všechny požadavky museli vypisovat ručně. Samozřejmě za vyžádání informace platíte stejně jako v případě, že jste psali textovku s požadavkem ručně. Služby E-mail a Fax jsou zpoplatňovány samostatně podle platného ceníku. Pro využití této aplikace však musíte mít mobil, který podporuje SIM Toolkit, což jsou dnes téměř všechny; výjimku tvoří z prodávaných snad už jen Nokia 5110.

Stávající zákazníci využívající některého tarifního programu si mohou svou starou kartu SIM vyměnit za novu prostřednictvím oddělení Péče o zákazníky nebo po vyplnění formuláře, který bude umístěn na webu EuroTelu. V obou případech bude karta doručena poštou na dobírku. Výměnu můžete také uskutečnit v jakékoliv značkové prodejně EuroTelu, cena je 400 korun včetně daně.

Kompletní přehled aplikací na kartě Info Easy najdete na webu EuroTelu.

Poznámka: Karty SIM Info Easy nejsou součástí sady EuroTel Komplet.

Přímo se také nabízí otázka, kdy bude EuroTel umět také bankovní aplikaci, kterou má Paegas již několik let. K tomu nám Jan Kučmáš, tiskový mluvčí EuroTelu řekl: „Zatím analyzujeme trh a zkoumáme, zda zákazníci a banky tuto aplikaci vyžadují.“ Zatím tedy není jisté, zda si vůbec budou moci zákazníci EuroTelu služeb GSM Bankingu někdy v budoucnu dopřát.

Nové zelené linky služeb

Od 1. února zavádí EuroTel nová telefonní čísla svých bezplatných zelených linek. Dosavadní zelené linky budou nadále v provozu po dobu dalších 6 měsíců a hovory na ně budou automaticky přesměrovány na nové telefonní čísla, kdy např. volání na 0800 1 800 11 bude přesměrováno na 0800 33 00 11.

Nové zelené linky EuroTelu jsou následující:

  • 0800 33 00 11 – Oddělení péče o zákazníka (*11 z mobilního telefonu EuroTel),
  • 0800 33 00 88 – Go linka (*88 z mobilního telefonu Go).

Dva měsíční poplatky zdarma

Tato akce už běží od začátku ledna – všichni noví zákazníci, kteří si aktivují tarifní program od konce února, mají dva měsíční poplatky zdarma. Musí však využít speciální nabídky mobilních telefonů EuroTelu a uzavřít smlouvu na dva roky, popř. si koupit sadu EuroTel Komplet. Můžete tak ušetřit až 4218 Kč za získat tak 10 hodin hovorného zdarma; to ovšem jen pokud si aktivujete nejdražší tarif.
Diskuze (12) Další článek: Philips Savvy Vogue: vibrátor pro pravé muže (test)

Témata článku: , , , , Nov, SIM Toolkit, Euro, Euro &, Tool, Novinky