@evleaks se činí. Samsungu týden před premiérou uniká Galaxy S20 FE

Evan Blass známý pod Twitterovým účtem @evleaks na veřejnost „propálil“ specifikace chystaného Galaxy S20 FE od Samsungu. Tedy, ne že bychom o telefonu až doteď nevěděli 99 % všech specifikací, ovšem nově zveřejněná infografika přidává punc důvěryhodnosti. Jinými slovy, nemáme moc důvodů proč uniklým informacím nevěřit.

Zveřejněná infografika prakticky bez debat potvrzuje všechny klíčové specifikace, o kterých se spekuluje již několik týdnů. Telefon poběží na Snapdragonu 865 s 8GB RAM a 128GB pamětí, můžeme se těšit i na 120Hz 6,5" Super AMOLED displej s rozlišením Full HD nebo na zvýšenou odolnost IP68. Integrovaná 4 500mAh baterie má podporovat rychlé 25W dobíjení. Oficiální premiéra čtvrtého modelu řady Galaxy S20 se uskuteční 23. září.

Zdroj evleaks via Sammobile

Sítě 5G

5G je zkratka pro bezdrátové sítě páté generace. Mají kratší odezvu, vyšší přenosové rychlosti, kapacitu a variabilitu. Jsou vyvíjené tak, aby zvládaly širokopásmové připojení miliónů lidí a strojů v metropolích, energeticky nenáročné senzory, které s jedinou baterií vydrží roky, a cokoliv mezi tím.

Ve světě začalo hromadné spouštění 5G sítí v roce 2019, start 5G v Česku byl opožděný. Nejvýznamnějšími vývojáři 5G technologií a výrobci síťových komponent jsou Huawei, Nokia, Ericsson a Samsung.

Diskuze (1) Další článek: Sony má kompaktnější vlajkový model. Xperia 5 II dokonce v něčem předčí i svou větší sestru

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Cin, Full HD, Důvěryhodnost, Samsun, Super AMOLED displej, Evan Blass, F +, Sammobile, Eva, Evleaks