Filmové hity na displejích vašich mobilů

Na mobilní telefony se dostává stále větší množství barevných her, jejichž kořeny pocházejí z pláten kin. Pojďme si je představit spolu s několika z jiné branže.

Jurský Park III

Hra na motivy Spielbergova filmu z dílny Universal Picture – Jurassic Park III. Stejně jako ve filmu bude vaším úkolem utéci ve zdraví z nebezpečných končin, které obývají dinosauři. Během útěku využijete snad všechny dopravní prostředky (letadlo, loď, auto i vlastní nohy). Klasická arkádová hra slibuje dostatek vzrušení z akce. 

E.T. mimozemšťan

Pokud chcete zakusit tajemno, které prožívaly postavy ve filmu E.T. mimozemšťan, nenechte si ujít další titul, který čerpá z kultovního snímku Spielbergova E.T. mimozemšťana. Opět se jedná o klasickou arkádovou hru.

 

Psycho

Jedním z nejpropracovanějších hororů je Hitchcokovo Psycho. Stejnojmenná hra se drží scének z filmu a proto doporučuji – dejte si bacha na Normana Batese.

Víme, že jsme nepostihli všechny filmové žánry, které se objevily na displejích mobilních telefonů. Soustředili jsme se pouze na tituly v nabídce společnosti In-Fusion. Po kliknutí na obrázek hry se vám spustí krátká ukázka.

Každého filmový žánr nezajímá, proto jsme připravili kukátko i do kategorie Sport.

Snowkid

Vyberte si svého jezdce, zvolte druh soutěže (volná jízda, závody nebo skoky) a spusťte to z kopce. Pokud vás láká kouzlo „prkna“, oceníte přelety přes stromy a spoustu triků, které využijete při skocích.

Football Fans

Velmi reálná simulace nejoblíbenější hry na světě je vám k dispozici. Ve hře na sebe narazí dvě mužstva o sedmi hráčích. Celkem z 32 týmů si zvolíte ten váš a po výběru turnaje můžete začít hrát fotbal. Samozřejmostí je koučování mužstva. Nyní vám nic nebrání, aby jste začali hrát opravdový fotbal.

Ferrari Racing

Legendární vozy se splašeným koněm ve znaku můžete osedlat ve hře s názvem Ferrari Rancing. K dispozici budete mít sedmnáct tratí, které se vám bude snažit znepříjemnit počasí. K vítězství vás nepřivede pouze nejrychlejší čas, ale také vhodně zvolená strategie.


 

Diskuze (2) Další článek: Tetris, piškvorky, arkanoid a další skvělé hry pro Nokii 7650

Témata článku: , Krátká ukázka, Displej, Game, Jurský park, Spielberg, Koučování, MOBI, Hit, Vaš, Mobil, Film +, F +, ? Displej, Zvolená strategie