Fitbit vypustil chytré hodinky Versa do českých obchodů. Líbit se budou obzvláště ženám a sportovcům

I když už se nové hodinky Versa prodávají, až dnes je Fitbit slavnostně uvedl na český trh. Níže uvedené informace platí, jen je upřesníme a doplníme.

Fitbit Versa stojí 5 130 Kč, koupíte je na Alza.cz, CZC.cz, Mall.cz, v Datartu a v Euronics. Dostupné barvy jsou černá, šedá a růžovo-zlatá, také v Česku se budou prodávat dvě speciální edice, které mají v balení textilní řemínky navíc. Na Slovensku hodinky nabídne Alza.sk za 199 eur.

Zaujmout by mohly i tři měsíce hudební platformy Deezer zdarma.


V březnu  Fitbit představil nový model hodinek Versa a slíbil, že je začne prodávat začátkem dubna za cenu kolem poloviny Apple Watch. Dnes můžu oznámit, že hodinky už můžete koupit. Oficiální uvedení na trh sice proběhne až 10. května, ale Alza má dvě varianty skladem už dnes. Cenovka zní 5 149 Kč.

Kromě těchto informací vám také přidáme fotky hodinek, které jsme potkali na konferenci IFA GPC. Zkušenosti s Fitbit Versa přidáme v následujících týdnech, až se nám dostanou do redakce.

Diskuze (8) Další článek: Asus rozjel předprodej Zenfonu 5 a dočasně je za hodně zajímavé peníze

Témata článku: , , , , , , , , Euro, Fitbit Versa, Žena, Český, Hod, Speciální edice, Český trh, Česká republika, Uvedená informace, Půlka, FIT, Český obchod, Zen, Chytré, Slovensko, Versa, Sportovec,