Flexibilní véčko Motorola Razr přichází do Česka ve zlaté barvě. Cena zůstává

Motorola při nedávné video konferenci s novináři uvedla, že se jí na českém trhu s jejím novodobým véčkem Razr daří. Přesné počty prodaných kusů zástupci značky nespecifikovali, ale svoje tvrzení podtrhli skutečností, že se Razr mimo operátora O2 dostal i k dalším „neoperátorským“ prodejcům a že se plánuje brzké uvedení druhé existující barevné varianty.

Tento čas právě nadešel, Motorola v Česku uvádí zlatý Razr (Blush Gold). Ve skutečnosti je telefon spíše černo-zlatý. Zjednodušeně řečeno jsou ve zlaté vyvedeny jen ty části, které jsou vyrobené z plastu – tzn. spodní brada telefonu včetně čtečky a vroubkovaná záda s logem ve tvaru písmene „M“. Díly, které jsou ze skla nebo kovu, tzn. celý horní flip, vnitřní displejová strana a kloub telefonu, zůstávají černé.

Tato barevná kombinace telefonu velmi sluší a nepůsobí nijak lacině nebo podbízivě, což se občas u některých jiných zlatých telefonů stává. Nová barevná varianta Motoroly Razr bude v prodeji u vybraných oficiálních partnerů za nezměněnou cenu 39 999 Kč, lišit se od černé nebude samozřejmě ani výbava. Na skladech by měla být počátkem příštího týdne.

Motorola Razr (2019)
rozměry a hmotnost: 172 × 72 × 6,9 mm, 205 g
displej: 6,2", kapacitní P-OLED, 876 × 2 142, 373 PPI
sítě: GSM, 3G, LTE
konektivita: USB Type-C, Wi-Fi 5, Bluetooth 5, GPS
paměť: 128 GB, RAM: 6 GB, baterie: 2 510 mAh
procesor: Qualcomm Snapdragon 710 (8× Kryo 360, 2 GHz, 10nm)
operační systém: Google Android 9 (Pie)
fotoaparát: 16MPx, video (3 840 × 2 160), autofocus, blesk
50 %
vybavenost
cena: už se neprodává

Diskuze (5) Další článek: Apple iPadOS 14 si hraje s ručně psaným textem a vylepšuje ovládání

Témata článku: Motorola, , , , , , Motorola Razr (2019), Barevná varianta, Motorola Razr +, Česká republika, Barva, Zlatá barva, F +, Telefon,