Fortinet přišel s bezpečnostním řešením pro notebooky a PDA

Placená inzerce. Zabezpečte svůj počítač nebo komunikátor s Windows Mobile proti zákařným virům, spamu apod. Fortinet nabízí ucelené řešení.

Přenosné počítače nebo komunikátory umožňují být neustále v kontaktu prostřednictvím internetu. Uživatel tak může přistupovat na web nebo také do firemní sítě odkudkoli. Zároveň si však musí uvědomit nebezpečí, které mu po připojení prostřednictvím internetu hrozí.

Bohužel i všechna mobilní zařízení s možností připojení k internetu jsou vystavena hrozbám virů, spamů, spywaru, zákeřných červů, atd. Jiným nebezpečím je možnost přístupu uživatele k nebezpečnému či nevhodnému obsahu webových stránek, který například nebude v souladu s firemní politikou.

Řešením těchto bezpečnostních otázek je aplikace FortiClient. FortiClient PC je verze určena pro běžné počítače, verzi FortiClient Mobile můžete nainstalovat do komunikátoru či kapesního počítače na s operačním systémem Windows Mobile.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
FortiClient PC

Tento agent zajistí zabezpečení vašeho počítače nebo komunikátoru. Nabízí jedinečné řešení, které v sobě skrývá funkci personálního firewallu, antiviru, antispamu, VPN klienta a filtru webových stránek.

FortiClient je dodáván ve dvou verzích. V takzvané „light“ verzi zajištující pouze osobní firewall a VPN klienta jako součást dodávky FortiGate a FortiWifi zařízení pro přístup mobilních uživatelů do firemní sítě. Vyšší verze FortiClienta již disponuje všemi zmíněnými funkcionalitami jako antivir, antispam, firewall, IPSec VPN a URL filtrace.

FortiClient je ideální software se snadnou instalací pro zabezpečení vašich mobilních pracovníků nebo i domácího PC. FortiClient disponuje také ICSA certifikacemi

na funkce detekce a odstranění virů a spywaru.

Trial verze tohoto produktu je volně ke stažení na stránkách distributora produktů Fortinet, společnosti SkyNet.

Diskuze (1) Další článek: Soutěž o 2GB kartu: výherce a nové téma

Témata článku: , , Jedinečné řešení, SkyNet, Notebook, F +, Řešení, Note, Pro +, Bezpečnostní řešení, PDA