Futuristická prodejna bez obsluhy se osvědčila. Alza postaví další

V lednu Alza otevřela prodejnu bez obsluhy – celosvětově unikátní svým konceptem i sci-fi designem. Od té doby jsme my i strůjci projektu čekali, jak se novinka osvědčí. Teď máme v rukou data za tři měsíce provozu a dá se říct, že se koncept osvědčil.

Na základě zkušeností Alza otevře další pobočku kousek od metra Budějovická. Na základě zkušeností z konceptu dojde k několika úpravám, změní se světelná navigace i použité materiály (cembritové desky a napínavý strop).

Zákazníci podle zpětné vazby oceňují výbornou dostupnost, rychlost a také soukromí. Využívají rovněž odborníky přes video-terminál, kde jsou denně obslouženy desítky požadavků, průměrná doba rozhovoru je 3 minuty. Za tři měsíce prodejna odbavila 11 000 objednávek v celkové hodnotě 12,8 milionů korun.

Jak to v Prodejně budoucnosti vypadá:

Diskuze (5) Další článek: Nubia Z18 Mini je konkurence pro Huawei P20 Lite. Nechybí duální foťák, ani umělá inteligence

Témata článku: , , , , Obsluha, Strůjce projektu, Celková hodnota, Unikátní koncept, Post, F +, Koncept, Zpětná vazba, Zákazníci, Průměrná doba, Strop, Provozovna, Základ zkušeností, Použitý materiál, Zkušenost, Prodejna, Posta, Levý sloupec, Pro +, Celé období,