Galaxy Awesome Unpacked. Samsung 17. března blíže představí dvě nová áčka

Samsung oficiální cestou potvrdil to, o čemž se už delší dobu šuškalo. Letošní řada Galaxy A se, stejně jako topmodely Galaxy S21, dočká samostatné představovací akce, která se bude nazývat Galaxy Awesome Unpacked. Online představení modelů Galaxy A52 a Galaxy A72 proběhne 17. března v 16:00 hod. středoevropského času.

Samsung sice premiéru obou zmiňovaných telefonů přímo nepotvrdil, ovšem úniky z posledních dní jsou jasným důkazem. U Galaxy A52 víme technické specifikace, viděli jsme telefon i na živých fotkách, a dokonce se už s předstihem ukázal i na videu! Na internetu již také visí tiskové fotografie Galaxy A72, včetně evropských koncových cen. 

Největším přínosem nových áček má být zvýšená odolnost IP67 a také hlavní fotoaparát s optickou stabilizací, jemuž má pomáhat teleobjektiv. V řadě Galaxy A se také vůbec poprvé objeví podpora vyšších obnovovacích frekvencí displeje. V případě LTE variant máme počítat s 90Hz displeji, u 5G modelů bude maximem 120 Hz. Telefony poběží na Snapdragonech střední třídy, v základní krabici by měl Samsung ponechat síťovou nabíječku. S ekologickým podtextem nastoleným u řady Galaxy S21 to zřejmě nebude až tak horké. Den po globální akci má Samsung v plánu i lokální event pro české uživatele.

Pozvánka na akci Galaxy Awesome Unpacked:

Váš názor Další článek: Samsung vylepšil svůj mobilní prohlížeč. Lépe se přizpůsobí skládačkám

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsun, Áčko, Březen, Internet, Telefon