Galaxy Tab 8.9 LTE: zkusili jsme Androida s raketovým pohonem

Už možná víte, že Telefónica osvítila Barcelonu signálem superrychlé sítě LTE. Od neděle používáme USB modem s podporou LTE jako hlavní internetové připojení, přes SIM kartu španělského operátora Movistar protekla téměř všechna redakční videa, která jsme v Barceloně pořídili. Těžko říct, nakolik se jedná o reálný provoz a nakolik o pečlivě nastavené laboratorní podmínky, ale to LTE, které jsem v Barceloně poznal, je spolehlivé jako moje domácí ADSL a o poznání rychlejší.

Těsně před odletem z Barcelony jsme dostali možnost vyzkoušet i jiný hardware s podporou LTE. Do rukou se nám dostal tablet Galaxy Tab 8.9 LTE. Je to stejná „osm-devítka“, která se už několik měsíců prodává i u nás, jen má uvnitř „nové rádio“. Nečekejte tedy žádný obsáhlý test, tablet se chová stejně jako 3G verze, jen má rychlejší konektivitu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Galaxy Tab 8.9 LTE: na pohled stejný stroj jako obyčejná 8.9 s podporou 3G
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Až měření ukazuje překvapivě ještě vyšší hodnoty, než tomu bylo u USB modemu.
Že by větší anténa? Nebo klidnější provoz v síti?
Diskuze (4) Další článek: LG: Tenké čtyřjádro a druhé 3D naživo [MWC 2012]

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab 8.9, Samsung Galaxy Tab 8.9 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab 8.9 32GB 3G, Samsung Galaxy Tab 8.9 32GB Wi-Fi, Pohon, Devítka, Stejný stroj, GAL, #Android, Tab, Reálný provoz,