Garmin Vivosmart 4 šlape na paty Fitbitu Charge 3. Na jedno nabití vydrží týden

Garmin na veletrhu IFA představil svou odpověď na nedávno oznámený náramek Fitbit Charge 3. Jednoduchý fitness náramek Vivosmart 4 nabídne titěrný OLED displej, který bude sloužit jako hlavní prostředník při sdílení informací. Ukáže vám notifikace z telefonu, ovladače pro přehrávání hudby z telefonu, naměřený srdeční tep nebo to, kolik vám ještě zbývá energie.

Garmin měřidlo nazývá jako „Body Battery Energy Monitor“, které vám dá vědět, zda se pro dnešek už máte šetřit nebo máte ještě určité energetické rezervy, takže jít si zaběhat nebo projet na kole pro vás nebude žádný problém. Měřič okysličení krve na spodní straně náramku pomůže mj. i při monitoringu spánku. Náramek tak má lépe určit jeho kvalitu a přesněji oddělit jeho jednotlivé fáze.

Přestavovací video náramku Garmin Vivosmart 4:

Náramek je voděodolný, Garmin uvádí, že jej můžete s klidem vzít do bazénu nebo do sprchy. Vivosmart 4 můžete spárovat s Androidem i iOS, k dostání bude ve čtyřech barevných variantách silikonových řemínků - černé, světle modré, vínové a šedé. Prodeje budou zahájeny v polovině září, cena je stanovena na 130 USD, tj. v přepočtu necelé tři tisíce Kč. 

Diskuze (5) Další článek: Sony zítra začne prodávat nové hodinky. Neumí skoro nic a stát budou až 20 tisíc

Témata článku: , , , , , , SLA, Body Battery, Nabití, Pata, Jednoduchý fitness, Náramek, Charge, Garmin Vivosmart, Fitbit Charge, Silikonový řemínek, FIT, F +, Prostředník, Měřidlo, Spodní strana, Okysličení,