GoMobil zruší hlemýždí internet. Jako náplast nabízí data zdarma

Malý operátor s velkým srdcem, říká o sobě virtuál GoMobil. A nejen s velkým srdcem, ale také „neomezenými“ daty v tom smyslu, že po vyčerpání limitu své zákazníky pouze zpomalí (pokud si nechtějí data dokupovat). Jenže to se brzy změní, od května GoMobil „hlemýždí“ internet zatrhne.

Jako pomyslnou náplast nabídne GoMobil dokup 100 MB dat zdarma – přesněji jedenkrát za účtovací období. Tato akce platí od 1. května do konce srpna letošního roku. Samozřejmě si můžete dokupovat i větší datové balíčky, ale ty už budete muset zaplatit.

FUP vyčerpá 6 % zákazníků

Dokup 100 MB zdarma můžete získat, pouze pokud máte datový balíček. Dokup nelze provést v případě, že máte internet v mobilu vypnutý nebo využíváte-li internet Platím, co stáhnu. Současný ceník i nový ceník platný od května najdete zde.

Klepněte pro větší obrázek
Pokud nebudete chtít zůstat na suchu, budete muset od května připlatit

Jak na věc? Po vyčerpání základního limitu stačí poslat SMS ve tvaru DOKUP100 na číslo 4343. Dle statistik GoMobilu svá data nevyčerpá 94 % zákazníků. Pak se ovšem nabízí otázka, zda je takový krok nutný...

Diskuze (20) Další článek: Samsung končí s aktualizací zabezpečení u tři roky starých Galaxy S6

Témata článku: , , , , , , , , Malý operátor, Data, Zákazníci, Vyčerpání, Vypnutý internet, Květen, Účtovací období, Žďár, Náplast, Datový balíček, Neomezené data, Jak, Základní limit, Nový ceník, Letošní rok, Hlemýžď