Google Pixel dostane levnější verzi. Známe výbavu i výkon a máme fotky

Podle nejnovějšího úniku to vypadá, že Google své vlajkové smartphony Pixel doplní levnějšími verzemi s přídomkem Lite. Během víkendu se v benchmarku Geekbench objevilo zařízení označené jako Foxconn Pixel 3 XL, která má ovšem výbavu vyšší střední třídy.

Podle specifikací jej pohání procesor Qualcomm Snapdragon 710 doplněný o 6 GB RAM. Právě hodnota operační paměti je ovšem nejvíce překvapující, jelikož je podezřelé, že by jej Google osadil větší RAMkou než vlajkové modely.

Klepněte pro větší obrázek
Geekbench odhalil specifikace a výsledky testů chystaného Pixelu. Půjde o Pixel 3 Lite?

Před Vánoci navíc unikly první snímky odhalující údajný Pixel 3 Lite, který měl plastové zpracování a narozdíl od vyšších modelů také 3,5mm jack. Tento telefon však měl údajně slabší procesor Snapdragon 670. Nutno dodat, že ale specifikace z Geekbench nemusí být vždy 100% přesné, takže není vyloučeno, že jde o stejný model. Důležité však je, že Google zřejmě opravdu něco chystá a uniklé fotky i testy ukazují, že premiéra nebude daleko.

Diskuze (3) Další článek: Vysouvací OnePlus 7 přijde o rámečky a dostane bezdrátové nabíjení

Témata článku: Google, , , , , , , , , , Vysoký model, Verze, Model, Nejnovější únik, Slabý procesor, Levná verze, Procesor, Plastové zpracování, Vlajkový smartphone, Lite, Vlajkový model, Výbava, F +, Stejný model, DOS,