Gorila: „žádnej bullshit“ s nejlepším internetem

Chce být zatraceně cool, prohlašuje o sobě, že má nejlepší mobilní internet a obchází zbytečné papírování. Jde to vůbec dohromady se společností Telefónica?

Silnej operátor, kterej je jedna ruka s O2, kterej je srozumitelnej pro každýho a kterej má signál třeba i v Ratměřicích.

Tak se prezentuje Gorila Mobil, nový virtuál, respektive projekt Telefónicy, který je prostě „cool“ a má super data. Alespoň to o sobě tvrdí... Upovídaní zákazníci ale budou mít Gorilu také rádi, jelikož už za 200 Kč měsíčně můžete s Gorilou volat po 2. minutě zdarma do všech tuzemských sítí a k tomu surfovat. První minuta stojí 2,50 Kč a platí se celá.

Klepněte pro větší obrázek
Gorila vám pošle SIM zdarma, stačí říct... (obr.: gorilamobil.cz)

Gorila nabízí předplacenku i paušál. Základní minuta u předplacenky vychází na 2,50 Kč/min. s účtováním 60+1, 1,50 Kč za textovku a 50 MB dat na den za 20 Kč. Gorilu můžete používat jen takto nebo si za 200 Kč přikoupíte balíček Easy, který obsahuje ono volání po druhé minutě zdarma a k tomu 0,5 GB dat. Stejné parametry má paušál jménem Easy, cena v tomto případě 200 Kč měsíčně.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Gorila má i mobilní aplikaci. Zatím jen pro Android, ale brzy by měly přibýt i verze pro Apple iOS a Windows Phone.

Easy, nebo raději Pro?

Druhý tarif, který má jen paušální podobu nabídne opět volání do 2. minutě zdarma plus 5 GB dat za 480 Kč měsíčně. U obou tarifů platí následující výhoda: data si můžete dokoupit, a to celkem třikrát vždy za polovinu předchozí ceny. A ještě jedno upozornění pro ty, kteří jsou prostě „free“ a sem tam jim ulítne nějaký ten termín – volání po druhé minutě zdarma platí za předpokladu, že platíte faktury včas. U kreditu musíte zase zajistit dostatek financí na kartě v den obnovy balíčku.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Stručný ceník nového virtuála najdete, kompletní ceník je ke stažení zde v PDF (obr.: gorilamobil.cz)

Mimochodem SIM kartu vám Gorila pošle na přání zdarma. Dle obchodních podmínek provozuje Gorilu přímo Telefónica, prakticky nejde o virtuálního operátora, ale o další přebarvený tarif síťového operátora jako je například BleskMobil, kde také zákazníci O2 volají do sítě Gorily jako do vlastní sítě. Jedno se ale Gorile musí nechat, má opravdu originální web GorilaMobil.cz, elegantně se vyhýbá formalitám například u obchodních podmínek a mluví řečí, které rozumí každý. Líbí se vám Gorila?

 

Gorila se vyhýbá formalitám a obstrukcím. Proč to u Telefóniky celé roky nešlo?

 
Diskuze (84) Další článek: Google napravil problém se snadným utrácením na Androidu

Témata článku: , , , , , Druhý tarif, Gorila