Guitar Hero 5 a nesmrtelní Simpsonovi (mobilní hry)

Nahoďte zesilovače, vstupte do záře reflektorů a ovládněte pódium jako Guitar Hero. Připojte se k Homerovi v honbě za koblihou napříč Springfieldem.

Vyzkoušejte nejčerstvější novinky v mobilních hrách: zábavnou akční arkádu podle TV seriálu Simpsonovi, hudební hru Guitar Hero 5 optimalizovanou pro ovládání na mobilu, akční bojovku podle dalšího komiksového seriálu Ben 10 Alien Force a logickou hru pro dva soupeře Gomoku Christmas oblečenou do vánočních dekorací. Hry podporuje většina v současnosti prodávaných i starších telefonů. Pokud si nejste jisti, zda je vybraná hra určena pro váš typ mobilu, ověřte si tuto skutečnost podle návodu v závěru článku.

Java hry - recenze - novinky ze světa mobilních her

Autor: Matěj Gause


The Simpsons Arcade

Simpsni jsou zpět na mobilním telefonu! Tuhle populární rodinku znáte určitě z televizních obrazovak. Už nějaký ten pátek totiž svým neotřelým humorem baví celý svět. Postavičky jako Homer, Marge, Bart, Lisa, a Maggie snad není potřeba představovat. The Simpsons Arcade se vrací do starých kolejí akčních arkádovek a přináší pořádnou zábavu na displeje mobilních telefonů pro všechny, kdo viděli alespoň jeden díl seriálu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

V roli Homera se pustíte do pronásledování supertajné koblihy, která mu uniká po celém Springfieldu. V 6 úrovních se postavíte různým nepřátelům Burnsova týmu, který si na koblihu také brousí zuby, aby realizoval svůj ďábelský plán. Na cestě celým Springfieldem potkáte oblíbené postavičky ze seriálu jako Krustyho, Čměláčího muže nebo Bohatého Texasana a vystřídáte vaše. TheSimpsons Arcade je čistokrevná akce, ve které zažijete pořádnou dávku zábavy s hlavními protagonisty. Simpsni totiž stále nabízí skvělou porci originálního humoru.

The Simpsons Arcade (arkáda):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HWSLB na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Guitar Hero 5 Mobile

Další díl Guitar Hero přináší hned několik zajímavých novinek. Tou první je, že můžete hrát každou píseň až na třech nástrojích. Stanete se tak experty na hraní s kytarou, baskytarou a bicími a přibydou vám starosti navíc. U bicích je to šlapák a u baskytary zase hluboký tón, který se na běžícím pásu s notami projeví jako fialový pásek, jenž v danou chvíli musíte pomocí kláves 7, 8, nebo 9 zmáčknout.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Největší překvapení přichází s druhou novinkou, která přináší možnost stáhnout si oblíbené songy v realném MP3 formátu, takže pokud máte datový tarif nebo jste blízko wi-fi hotspotu, tak tuhle možnost určitě nevynechejte! Písničky jsou zkomprimované tak, aby zabíraly co nejméně místa při stahování, což určitě mnozí z vás ocení. Na konci každého levelu obdržíte bodíky, které můžete sdílet a připojit k mezinárodní tabulce. V Archievements zase můžete prohlížet vaše odemčené odměny v podobě různých zlatých trsátek a tak dále, a to za splnění určitých výzev (například dosažení pětihvězdičkového hodnocení, a tak podobně). Guitar Hero 5 Mobile je solidní nástupce předešlých dílů, který na několik hodin nejen vydrží, ale hlavně pobaví.

Guitar Hero 5 Mobile (hudební simulátor):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HARNP na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Ben 10 Alien Force

Další mobilní hra podle oblíbeného amerického kresleného seriálu z Cartoon Network. V roli Bena 10 se pustíte spolu s Omnitrix emzáky do boje proti svým věznitelům v pevnosti Highbreed. Omnitrix je speciální přístroj, díky kterému se můžete proměnit do různých alienů. Těch je ve hře celkem 6 (Echo Echo, Big Chill, Spidermonkey, Chromastone, Humongousaur a Swampfire ) a každého z nich použijete v různých situací.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Ben 10 navíc musí zachránit bratrance Gwena a zastavit plán věznitelů na ovládnutí celé galaxie! Ikdyž hra vypadá super složitě, tak koncept je zcela jednoduchý. Ben se totiž může pohybovat jen do stran a a jeho úkolem je vyhnout se nepřátelským střelám a zneškodnit protivníky na druhé straně jakési zdi. K tomu samozřejmě využíváte různé podoby alienů a speciální síly. Pokud jste fanoušky seriálu, tak Ben10 Alien Force určitě nevynechejte!

Ben 10 Alien Force (akční, bojová):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HXGLN na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Gomoku Christmas

Gomoku je jedna z nejpopulárnějších strategických her pro 2 hráče. Cílem hry je vytvořit pět kamenů v příčném nebo diagonálním směru. V Gomoku si pořádně procvičíte vaše mozkové závity. Různé obtížnosti jsou skutečnou výzvou pro maniaky na logické hry. Vánoční edice navíc obsahuje dva módy a 6 opravdu těžkých levelů, ve kterých se zapotíte. Gomoku je vysoce návyková logická hra, který by neměla chybět v mobilním telefonu!

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Gomoku Christmas (logická):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HCLRY na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Doplňující informace

Hry jsou v češtině nebo slovenštině, může se ale stát, že pro váš mobil nejsou lokalizovány. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.

Pro zjištění podpory vybraného obsahu vaším telefonem pošlete SMS s textem:

STAHNU[mezera]KOD na číslo 900 09 03 (cena za SMS je 3 Kč)

KOD je pětipísmenný objednací kód a je uveden u každé nabídky. 

Příklad: STAHNU HABCD

Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP, telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.

Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po–Pá 8:00–16:00).


© 2009 ELECTRONIC ARTS INC. ALL RIGHTS RESERVED.

Váš názor Další článek: LG Cookie má 10 milionů, pomohla i Sparta Praha

Témata článku: , , , , Bodík, Mobil, Cartoon Network, Logická hra, MOBI, Střela, Simpson, Alien, Pronásledování, Vánoční edice, Chroma, Arcade, Guitar Hero