Hazard, akce a sport v Javě

Zahrajte si tvrdé rugby, prožeňte se městem v nadupaném autě, postavte se drakovi. Hazard se dá ale zažít i u stolu.

Real Rugby

Další z rodiny sportovních her, tentokrát drsný kolektivní sport s šišatým míčem – Real Rugby. Vývojáři z Gameloftu použili osvědčený model 3D pohledu na herní pole a vy tak můžete hrát ragby naplno s pořádným rozhledem na hráče protivníka. Hra se hned v menu dělí na několik částí, na počátku je dobré pořádně natrénovat přihrávky, běh a kopy, poté se lze pustit do hraní ligy, turnaje nebo nezávazného utkání.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Grafika se dá zhodnotit jako povedená, přivyknout však musíte na drobné popisky i postavičky hráčů, jejichž části jsou při bližším pohledu skvěle animované. Ze hry na vás dýchne i realistická ragbyová atmosféra – v nabídce jsou všechny světové týmy, Nový Zéland vám předvede i tradiční bojový tanec. Týmy se liší herní vyspělostí, některé dokáží pořádně potrápit, přesto není problém turnaj úspěšně dohrát. Ovládání hráčů je bez připomínek, během hry stačí sledovat různé ukazatele směru přihrávky, síly kopu apod.

  • SMS ve tvaru: CP HFNTH
  • Odeslat na číslo: 9000980
  • Cena: 80 Kč 

Driver: L.A. Undercover

Stejnojmenná počítačová verze akční hry plné střílení a automobilových honiček si dokázala získat řadu hráčů. Mobilní předělávka si plánuje podobné ambice a nutno podotknout, že se jí to podaří jen zčásti. S postavou tajného agenta Tannera zavítáte do podsvětí Los Angeles. V něm se musíte zorientovat, infiltrovat gang, zajistit důkazy proti všem vysoko postaveným členům a napomoci tak k jejich uvěznění.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Ve hře následujete dějovou linii, k dispozici je také volná jízda městem a střílení z jedoucího auta. Nespočet možností vylepšení zbraní i vozového parku se odemkne po absolvování vybraných úrovní. Nový 3D pohled připomíná hraní na konzoli. Akční náboj ale trochu ruší nepříliš jemná grafika, horší hratelnost mají na svědomí např. trhané pohyby auta v zatáčkách.

  • SMS ve tvaru: CP HLVPC
  • Odeslat na číslo: 9000980
  • Cena: 80 Kč 

Might and Magic II

Pokračování dobrodružné kultovní RPG klasiky Might and Magic, kterou možná znáte i z PC. Čeká vás 19 levelů v různých prostředích, od vesnic a měst, až po pralesy a pouště. Opět se dočkáte dobrodružství v boji s démony, kteří zavítali do vaší země Erathie.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Typické pro hru jsou fantasy prvky, s vaším rytířem podniknete spoustu výprav za vítězstvím, a to v povedené grafice s animovanými postavami. Herní příběh je sice pevně nalinkován, ale aspoň nemusíte nad ničím dlouho přemýšlet. Svého hrdinu postupně vybavíte lepšími zbraněmi, které buď najdete nebo koupíte. Připravte se také na použití kouzel. Pro fanoušky RPG tato hra představuje téměř povinnou výbavu jejich mobilních telefonů, ostatní si ji mohou stejně dobře vychutnat díky jednoduchému intuitivnímu ovládání.

  • SMS ve tvaru: CP HJKXW
  • Odeslat na číslo: 9000980
  • Cena: 80 Kč 

Million Dollar Poker

Jedna z celosvětově nejoblíbenějších karetních sázkových her, to je Poker. V mobilní hře Million Dollar Poker hrajete proti soupeřům reálných jmen. Hlavním průvodcem je Mezinárodní šampion v Pokeru, Gus Hansen. Ten se podílel i na vývoji samotné hry, umělá inteligence virtuálních soupeřů je jeho práce.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Pokud jste v pokeru nováčci, nevadí. Hrát můžete ve všech levelech, od začátečníků až po profesionální hráče. Během hry můžete využívat rad a tipů od samotného Guse, který vám poradí, jak určité modelové situace co nejlépe uhrát.

  • SMS ve tvaru: CP HQVCT
  • Odeslat na číslo: 9000980
  • Cena: 80 Kč


Doplňující informace

Hra je v češtině, může se ale stát, že pro váš mobil není lokalizována. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.

Pro zjištění podpory vybraného obsahu vaším telefonem pošlete SMS s textem STAHNU[mezera]KOD na číslo 900 09 03. KOD je pětipísmenný objednací kód a je uveden u každé nabídky. Příklad: STAHNU HABCD. Cena SMS je 3 Kč. Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP a telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.

Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po–Pá 9:00–17:00).


Tip, jak hru stáhnout levněji

Zaujala vás některá hra, ale bojíte se vysokých poplatků za stažená data? Pro zákazníky Vodafonu a T-Mobilu máme malý trik, jak ušetřit. Stačí si pro přístup k wapu nastavit už téměř zapomenuté vytáčené připojení, u kterého je zpoplatněna doba připojení, nikoliv objem přenesených dat (jako je tomu u GPRS). Svému operátorovi tak zaplatíte pouze částku za dobu stahování hry, což je pro představu 2 až 4 minuty. Přesnou cenu zjistíte podle této jednoduché tabulky:

 Cena připojení k WAPuCena za data při stahování hry (3 minuty)Vytáčené připojení
Tarifní i předplacené služby Vodafone1,79 Kč/min.5,37 KčNastavení najdete zde
Tarifní služby T-Mobile2,38 Kč/min.7,14 KčNastavení najdete zde
T-Mobile- předplacené služby3,20 Kč/min.9,60 KčNastavení najdete zde
Vytáčené připojení je po první minutě účtováno po sekundách (60+1)


Hra zdarma

Chcete hru zadarmo? Pošlete OKO na 90009

Odesláním klíčového slova OKO se přihlásíte do newsletteru, který chodí 3x měsíčně a obsahuje jak hry zdarma, tak i nabídky dalšího zpoplatněného obsahu. Jedno zaslání stojí 1,50 Kč. S newsletterem máte jistotu, že budete mít novinky jako první, a že dostanete lepší ceny než jinde!

Váš názor Další článek: Nové firmwary pro chytré Nokie

Témata článku: , , , DRAJV, Tanec, Herní pole, Osvědčený model, Spor, Mobilní předělávka, Hazard